Plinski roštilj Outdoorchef Arosa 570 G TEX, 18.128.35

Plinski roštilj Outdoorchef Arosa 570 G TEX, 18.128.35

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Osjetite najvišu razinu komfora i kvalitete uz revolucionarni plinski roštilj Outdoorchef Arosa. Svestran roštilj koji nudi gotovo neograničene mogućnosti podešav...
Pročitaj cijeli opis
999,00 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Plinski roštilj Outdoorchef Arosa 570 G TEX, 18.128.35. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj plamenika
2
Stolni roštilj
ne
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01082BD5
Prijavi grešku


Osjetite najvišu razinu komfora i kvalitete uz revolucionarni plinski roštilj Outdoorchef Arosa. Svestran roštilj koji nudi gotovo neograničene mogućnosti podešavanja.

Serija Arosa se bitno razlikuje od ostalih plinskih roštilja. Arosa ima Gourmet Burner Technology (GBT) koja omogućuje roštilju postizanje temperature od 80 °C do 500 °C i sigurnosni sustav za izgaranje plina koji automatski pali plamenik tako da ne može doći do sakupljanja plina.

Uživat ćete u širokom rasponu temperature, jelima koja zahtijevaju sporo pečenje kao što su svinjetina, prsa, rebarca te jelima koja trebaju visoku temperaturu poput pizze ili bifteka.

Sustav plamenika od nehrđajućeg čelika pruža još veću prilagodljivost zbog optimalne raspodjele snage između dva okrugla plamenika. Jednostavno odaberite između normalnog i vulkanskog položaja lijevka. Spora temperatura pečenja postiže se normalnim položajem lijevka. Oni koji žele peći svoje meso na temperaturama do 500 ° C koriste vulkanski položaj lijevka. Temperatura se koncentrira u središtu roštilju stvarajući iznimno visoke temperature.

Sigurnosni sustav gorenja optimalno štiti upaljene plamenike od vremenskih neprilika tako da mogu savršeno funkcionirati i na niskim temperaturama. Ako se plamen ugasi, zaštita istog osigurava da se plamenici ponovno upale čime se sprječava istjecanje plina.

Pomoću dodatnih osvijetljenih gumba možete vidjeti koji je plamenik upaljen, a koji nije. Osvjetljenje se mijenja iz plave u crvenu boju.

U prostrano i dobro osmišljeno postolje s kotačima i vratima lako pohranjujete plinsku bocu. Osim toga, osiguran je prostor za dodatnu rešetku i kamen za pizzu. Bočne police se mogu sklopiti kako biste uštedjeli prostor. Na njima možete naći praktične kukice za pribor.

Donji okvir je posebnost ovog roštilja: nudi mogućnost zamjene tekstilnih navlaka. Kao dodatan pribor dostupne su odgovarajuće tekstilne navlake.
Plinski roštilj Outdoorchef Arosa 570 G TEX, 18.128.35
Plinski roštilj Outdoorchef Arosa 570 G TEX, 18.128.35
999,00 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe