Autorska reprodukcija na platnu CVIJEĆE XOBBI183E1 (autorske)

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovo je jedan od apsolutnih noviteta u oblasti modernih dekoracija. Analizirali smo Vaše zahteve i potrijebe i odlučili smo razvjeseliti sve naše drage klije... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Slikomania ponudi
Ponuda trgovine Slikomania za proizvod Autorska reprodukcija na platnu CVIJEĆE XOBBI183E1 (autorske). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01085D1D
Prijavi grešku
Ovo je jedan od apsolutnih noviteta u oblasti modernih dekoracija. Analizirali smo Vaše zahteve i potrijebe i odlučili smo razvjeseliti sve naše drage klijente. Ručno slikane slike na platnu iz našeg ateljea Lipa smo počeli tiskati na kvalitetnom pamučnom platnu. Iz daljine ne biste mogli primjetiti razliku između tiskanih kopija i slikanih originala. Najveća prednost je to što Autorske reprodukcije možemo isporučiti do Vaše adrese za svega nekoliko dana.

U našoj online trgovni imamo više od 15.000 slika. Zato bismo Vam željeli pojednostaviti odabir najpopularnijih slika, pa smo u ovu specijalnu kategoriju smjestili samo najtraženije primjerke. Svidet će Vam se motivi cvijeća, prirode, životinja, žena ili motivi iz svijeta apstraktne umjetnosti.

Važan dio proizvodnje je kvaliteta tehnike i relevantne komponente, kao što su platno, letvice i boje. Za sve njih možete nešto više pročitati u sljedećim paragrafima. Predstavljamo Vam 6 zanimljivih informacija, koje su i najbitnije u cijelom procesu izrade:

Koristimo najmoderniji digitalni vodootporni tisk fotografija, zahvaljujući kojem prekrasne boje ne blijede i zadržavaju svoj originalni izgled.

Specijalno talijansko platno proizvod je branda ARTMIE i izrađeno je od 100% pamuka. Platno ima teksturu i ima odličnu karakteristiku da se ne presijava na suncu. Nježan sjaj na površi platna, čini sliku originalnom i unikatnom.

Okvir je izrađen od kvalitetnih, čvrstih letvica smreke ARTMIE, koje su na zaobljene na rubovima. Ovaj sjajni trik je vrlo važan, jer se platno na takvim rubovima letvica ne može oštetiti.

Koriste se visoko kvalitetne boje koje nemaju miris i ne emituju štetne materije u okoliš.

Sve autorske reprodukcije izrađene su u EU po najvišim standardima proizvodnje.

Važna informacija je i fakat da sve slike pakiramo u zračnu foliju i kvalitetne kartonske kutije, kako bi se umanjila mogućnost za oštećenja tjekom transporta. Besplatno u pakete pakiramo i kukice za vješanje slika na zid.
Autorska reprodukcija na platnu CVIJEĆE XOBBI183E1 (autorske)
Autorska reprodukcija na platnu CVIJEĆE XOBBI183E1 (autorske)
24,90 €
u Slikomania

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe