KLARSTEIN aparat za kavu Passionata 20, srebrni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Elegantan aparat za kavu sa max. snagom 1350 W i tlakom 20 bar. Praktična parna mlaznica za pjenjenje mlijeka za pripremu cappuccina. Odvojiva konstrukcija sa elementima ... Pročitaj cijeli opis
150,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 12:03.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARSTEIN aparat za kavu Passionata 20, srebrni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne funkcionalnosti
Tip aparata za kavu
Vrsta aparata za kavu
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009514E5
Prijavi grešku
Elegantan aparat za kavu sa max. snagom 1350 W i tlakom 20 bar. Praktična parna mlaznica za pjenjenje mlijeka za pripremu cappuccina. Odvojiva konstrukcija sa elementima od ulaštenog čelika. Za sve ljubitelje kave: aparat za izradu espressa i cappuccina ood tvrtke Klarstein. Klarstein Passionata 20 j je elegantan aparat za kavu sa razvijenim osjećajem za funkcionalnost i dizajn. Sa snagom 1350 W i tlakom 20 bar gura vodu kroz mljevenu kavu te tako razvija njezin puni okus. U uređaju Klarstein Passionata 20 možete koristiti prah za kavu ili espresso prah kao i espresso jastučići. Odvojiv spremnik za vodu ima kapacitet 1,25 l što je dovoljno za 6 šalica kave a istovremeno se može pripremati dvije šalice. Dok se pripremaju druge kave, ploča za održavanje topline na poklopcu održava već pripremljene napitke vrućima. Klarstein Passionata 20 je jednostavan za rukovanje a zahvaljujući odvojivoj konstrukciji sa elementima od nehrđajućeg čelika se naviše jednostavno čisti. Njegov elegantan dizajn će se uklopiti u gotovo svaku kuhinju a već na prvi pogled će Vam se probuditi želja za vrućim espressom. Pomoću parne mlaznice sa kojom ćete vrlo brzo zapjeniti mlijeko, kako bi ste mogli okusiti cappucino ili neki drugi topli napitak. Zahvaljujući svojem elegantnom finishu i elementima od ulaštenog čelika, aparat za kavu Klarstein Passionata 20 će se savršeno uklopiti u moderne i elegantne kuhinje.

Značajke:
snažan: aparat za kavu za izradu espressa sa snagom 1 350 W i tlakom 20 bara
elegantan: moderan dizajn za moderne kuhinje
višenamjenski: parna mlaznica za pjenasto mlijeko i pripremu toplih napitaka
mali ali snažan: kompaktna konstrukcija sa policom za šalicu i elementima od nehrđajućeg čelika
uvijek spreman: veliki spremnik za vodu sa kapacitetom cca 1,25 l

Sadržaj:
1 x uređaj
1 x mjerica
Priručnik – njemački, engleski
KLARSTEIN aparat za kavu Passionata 20, srebrni
KLARSTEIN aparat za kavu Passionata 20, srebrni
150,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe