Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™

Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper Eclipse.

DRI Sleeper eclipse Urosensor je vodeća svjetska inovacija koja... Pročitaj cijeli opis

90,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Samo 8 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 1:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medical Direct ponudi
Ponuda trgovine Medical Direct za proizvod Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010A8B42
Prijavi grešku

Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™

Rezervni urosenzor za uređaj Dri Sleeper Eclipse.

DRI Sleeper eclipse Urosensor je vodeća svjetska inovacija koja u jednu jedinicu uključuje odašiljač i senzor. NEMA žica jer je Urosenzor direktno spojen sa alarmom izbjegavajući potrebu za zasebnim odašiljačem u koji mora biti uključen. To za vaše dijete znači dodatnu udobnost jer na njihovom donjem rublju nije pričvršćen glomazan odašiljač i nema dijelova koji se mogu slomiti ili oštetiti.

Patentirani, plastični Urosensor™ jednostavan je za čišćenje i sušenje za trenutnu ponovnu upotrebu te ide izravno u gaćice kako bi se odmah otkrile prve kapi urina. Nema metalnih kontakata i Urosensor™ pa neće korodirati ili se pokvariti zbog urina.

Urosensor™ je potrošni proizvod jer se baterija ne može zamijeniti budući je uređaj izrađen iz jednog komada kako bi se spriječilo da vlaga uđe u elektroniku. Međutim, dugotrajna baterija, zajedno s posebnom tehnologijom štednje baterije, znači da Urosensor™ neće trebati zamijeniti tijekom normalnog razdoblja liječenja. Pod uvjetom da se alarm isključi kad se ne koristi uređaj možete koristiti najmanje godinu dana svake noći. (Razlog zbog kojeg većina drugih bežičnih alarma ima zaseban odašiljač je taj što se senzor ne može zapečatiti zbog neadekvatnog trajanja baterije. Baterija se u mnogim bežičnim alarmima mora redovito mijenjati, često jednom mjesečno).

Napomena: Nije za Dri Sleeper Excel, on ima drugačiji senzor.

Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™
Rezervni senzor za Dri Sleeper Eclipse™
90,00 €
u Medical Direct

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe