Roštilj na ugljen Weber Master-Touch GBS C-5750, plavi, 14716004

Roštilj na ugljen Weber Master-Touch GBS C-5750, plavi, 14716004

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Najbolje izrađen roštilj na ugljen, sada obnovljeni Master-Touch, nije samo običan roštilj. Rešetka za pečenje ima zamjenjivu sredinu u koju lako možete umetnuti brojne d... Pročitaj cijeli opis
310,00 €
2-3 dana
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
320,00 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
60
Veličina površine za peku (cm)
57
Visina (cm)
107
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010ACE88
Prijavi grešku
Najbolje izrađen roštilj na ugljen, sada obnovljeni Master-Touch, nije samo običan roštilj. Rešetka za pečenje ima zamjenjivu sredinu u koju lako možete umetnuti brojne dodatke iz Gourmet BBQ sistema za pripremu najraznovrsnijih jela na roštilju. Još više mogućnosti pripreme na ovom modelu dati će i upotreba iGrill termometra koji možete staviti u policu sa prednje strane roštilja. Pripadajuće košarice za ugljen učiniti će indirektan način pečenja „mačjim kašljem“.Tehničke osobine:Dimenzije (visina, širina, dubina): 107 cm, 60 cm, 75 cmPromjer rešetke: 57 cmKromirana pregibna rešetka s izmjenjivom sredinom za upotrebu dodataka iz Gourmet BBQ SistemaTermometar ugrađen u poklopac roštiljaViša radna površina nego kod prijašnjih modelaVješalice za pribor na prednjoj ručici posude roštiljaRučka poklopca sa termo zaštitomPosuda i poklopac roštilja emajlirane porculanomOne-Touch sistem za čišćenje od nehrđajućeg željezaSigurnosne kopče na nogama za lako i sigurno premještanje roštiljaPoboljšana posuda za pepeo – lakše pražnjenje i montažaPoboljšana pozicija ventila za zrak na poklopcu kod roštilja 57 cm (preciznije mjerenje temperature, ventili su u istoj ravnini sa termometrom, kao kod roštilja promjera 47 cm)Držač poklopca Tuck-AwayIzmjenjiva posuda za pepeo crne bojeKotači s gumiranom oblogom, otporni na udarce i vremenske prilikeDvije košarice za ugljen Char BasketiGrill ready policaDozator za ugljen i brikete10 godišnji program jamstva (na posudu i poklopac)Weber roštilji imaju neusporedivo dulji vijek trajanja, jer u proizvodnji upotrebljavaju samo najbolje materijale. Svi roštilji su napravljeni od američkog čelika kojega kod 870 °C prekriju sa slojem porculana koji štiti od hrđe, a omogućuje bolju iskoristivost topline. Čak su i kotači (izrađeni od visoko kvalitetne plastike) i noge (izrađene od aluminija) otporni na loše vrijeme.
Roštilj na ugljen Weber Master-Touch GBS C-5750, plavi, 14716004
Roštilj na ugljen Weber Master-Touch GBS C-5750, plavi, 14716004
310,00 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe