Dali Epicon 2

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako sanjate fantastičan zvučni doživljaj EPICON 2 je savršen izbor. Nemojte biti prevaren od strane veličine zvučnika – najmanji u obitelji EPICON. Graciozno postavljen n... Pročitaj cijeli opis
5.490,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Boje zvuka ponudi
Ponuda trgovine Boje zvuka za proizvod Dali Epicon 2. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010B4424
Prijavi grešku
Ako sanjate fantastičan zvučni doživljaj EPICON 2 je savršen izbor. Nemojte biti prevaren od strane veličine zvučnika – najmanji u obitelji EPICON. Graciozno postavljen na stalak po svojoj mjeri, EPICON 2 stvara zapanjujuće velik i precizan trodimenzionalni zvuk koji će impresionirati i većinu strogih zahtjeva istinskih audiofila. Snažan mlađi potomak Dvo kanalni zvučnik ima 6 1 “bas driver i meku membranu visokotonca. U stvari, tehnološka otkrića dizajnirana za veće EPICON 6 i EPICON 8 modele su usmjerena u EPICON 2 da stvore zvučnik koji nastupa daleko iznad svoje veličine očekivanja. EPICON 2 savršeno pokazuje što je to nova serija zvučnika: Minimalna signalna degradacija … ili jednostavno rečeno: Transparentnost i objava odvedeni u – do sada – neviđenu razinu! Ovaj zvučnik pokazuje vrlo linearan i koherentan odgovor, i dobro integrira s malim i srednjim sobama. Woofer roll-off je spor, a zvučnik seže duboko u najniže frekvencije. Sve u svemu, u većini postava će zvučati kao mnogo veći zvučnik nego što on stvarno jest. U okviru svojih radnih rasponu EPICON 2 u potpunosti će odgovarati na kvalitetu izvedbe većih EPICON 6 i EPICON 8. Ovo su novi kompaktni zvučnici za puriste koji traže visoke performanse. Napomena: Za montiranje EPICON 2 sigurno na EPICON Stand, EPICON 2 treba pričvrstiti s uključenim vijcima.

Opis

Specfikacije:
Frekvencijski raspon: 47 - 30 000Hz
Osjetljivost: 87dB
Nominalna impedancija: 4 Ohma
Maksimalni SPL: 108dB
Preporučena snaga pojačala: 30 - 200W
Crossover frekvencija: 3100Hz
Visokofrekventni driveri:
1 x 29mm Soft Textile Dome
Niskofrekventni driveri: 1 x 6.5" Wood Fibre Cone
Bass Reflex
Preporučena udaljenost od zida: > 25cm
Dimenzije: 386 x 214 x 366mm
Masa: 10.3kg

Dali Epicon 2
Dali Epicon 2
5.490,00 €
u Boje zvuka

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe