Goldring zvučnica E3

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Filozofija Goldringa je promocija precizne reprodukcije originalne produkcije snimke, očuvanje kreativnih nijansi, muzičnosti i ritma koje je glazbenih namijenio da ču... Pročitaj cijeli opis

130,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Boje zvuka ponudi
Ponuda trgovine Boje zvuka za proizvod Goldring zvučnica E3. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010B445F
Prijavi grešku

Filozofija Goldringa je promocija precizne reprodukcije originalne produkcije snimke, očuvanje kreativnih nijansi, muzičnosti i ritma koje je glazbenih namijenio da čujete. Sa svestranom E serijom, to je jednostavno za postići: svaka je dizajnirana da se jednostavno ugradi na veliku većinu gramofona u srednjem cjenovnom rangu.

E3 zvučnica predstavlja vrhunac ponude u seriji, ima istu aluminijsku plećku kao i E2, ali uz to ima i superiorni, vezani, super eliptični (0.3 x 0.7 mil) stilus. Time se ostvaruje bolji dohvat detalja visokih frekvencija u usporedbi s običnim eliptičnim (0.4 x 0.7 mil) ili sferičnim (0.6 mil) modelima zahvaljujući manjem radijusu. Glavni efekt jer smanjenje sibilance, naročito u snimkama vokala visoke razine.

Goldring zvučnica E3
Goldring zvučnica E3
130,00 €
u Boje zvuka

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe