Bicikl bez pedala / Plastični kotač

Bicikl bez pedala / Plastični kotač

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Plastični kotač Komplet plastični kotač za bicikl bez pedala. Istovjetne je kvalitete s tvornički montiranim kotačem bicikla bez pedala. Potreban je viljuškasti ključ bro... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah

Cijena je osvježena jučer u 16:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o biciklbezpedala.hr ponudi
Ponuda trgovine biciklbezpedala.hr za proizvod Bicikl bez pedala / Plastični kotač. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010BEA16
Prijavi grešku
Plastični kotač Komplet plastični kotač za bicikl bez pedala. Istovjetne je kvalitete s tvornički montiranim kotačem bicikla bez pedala. Potreban je viljuškasti ključ broj 13. Set sadržava osovinu, vijke, kotač i plastični disk kotača. Kotač je kompatibilan samo s biciklom naše proizvodnje, tako možemo tražiti potvrdu originalne narudžbe. Tehnička pomoć za podešavanje i održavanje bicikla. Plastični kotačKomplet plastični kotač za bicikl bez pedala. Istovjetne je kvalitete s tvornički montiranim kotačem bicikla bez pedala. Potreban je viljuškasti ključ broj 13.Set sadržava osovinu, vijke, kotač i plastični disk kotača.Kotač je kompatibilan samo s biciklom naše proizvodnje, tako možemo tražiti potvrdu originalne narudžbe.Tehnička pomoć za podešavanje i održavanje bicikla.
Bicikl bez pedala / Plastični kotač
Bicikl bez pedala / Plastični kotač
9,50 €
u biciklbezpedala.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe