OMRON tlakomjer M3 Intellisense - novi model

OMRON tlakomjer M3 Intellisense - novi model

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tlakomjer Omron M3 (HEM-7154-E) – novi model Omronovog najprodavanijeg tlakomjera s Intellisense tehnologijom koja jamči ugodno mjerenje (manžeta se ... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Dostupno odmah!

Cijena je osvježena danas od 1:04.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Zdravije ponudi
Ponuda trgovine Zdravije za proizvod OMRON tlakomjer M3 Intellisense - novi model. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010C0D39
Prijavi grešku
Tlakomjer Omron M3 (HEM-7154-E) – novi model Omronovog najprodavanijeg tlakomjera s Intellisense tehnologijom koja jamči ugodno mjerenje (manžeta se napuhava točno onoliko koliko je potrebno, bez nepotrebnog pritiska na nadlakticu). Za funkcioniranje koristi 4 (priložene) AA baterije ili (opcijski) strujni adapter. S jednim kompletom baterija je moguće i do 1500 mjerenja. Veoma jednostavan za korištenje, s velikim tipkama i lako čitljivim zaslonom. Uz njega je priložena univerzalna manžeta standardne veličine.

univerzalna Easy Cuff meka manžeta velikog raspona 22-42cm
Klinički validiran po međunarodnim standardima, automatski manžetni tlakomjer za nadlakticu s Intellisense® tehnologijom, koja omogućuje brzo i precizno mjerenje, te izračun srednjeg rezultata iz tri izmjerene vrijednosti sistoličkog i dijastoličkog tlaka unutar 10 minuta
odvojeno memoriranje mjerenja za dva korisnika, 2 x 60 memorija s ubilježenim datumom i vremenom izvršenih mjerenja
indikator pravilnog postavljanja manžete
Detekcija nepravilnosti srčanih otkucaja, koji mogu utjecati na kvalitetu mjerenja. Ukoliko tlakomjer više od dva puta registrira odstupanje intervalu između dva srčana otkucaja za više od 25%, prijavljuje Vam to prikazom ikonice na ekranu, te ne prikazuje izmjerene vrijednosti ukoliko po algoritmu za mjerenje uslijed toga nije moguće dati točan rezultat.
OMRON tlakomjer M3 Intellisense - novi model
OMRON tlakomjer M3 Intellisense - novi model
68,09 €
u Zdravije

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe