Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 425 G, 18.700.08

Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 425 G, 18.700.08

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA


Outdoorchefov novi proizvod postavlja nove standarde u fleksibilnosti pečenja i lakoći uporabe. Nakon nekoliko godina razvoja u Outdoorchefu ponosno predstavljaju...
Pročitaj cijeli opis
1.729,00 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:59.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kraljzara.hr ponudi
Ponuda trgovine kraljzara.hr za proizvod Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 425 G, 18.700.08. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj plamenika
4
Stolni roštilj
ne
Širina (cm)
159
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010C0D58
Prijavi grešku


Outdoorchefov novi proizvod postavlja nove standarde u fleksibilnosti pečenja i lakoći uporabe. Nakon nekoliko godina razvoja u Outdoorchefu ponosno predstavljaju model Dualchef 425 G koji predstavlja dašak svježine u području plinskih roštilja.

Posebna pozornost pri razvoju je dana modernom i elegantnom izgledu , dok se istovremeno roštilj temelji na jednostavnom korištenju i mnoštvom različitih mogućnosti, poznatijem pod nazivom Dual Gourmet System (DGS)..

Glavne prednosti plinskog roštilja Outdoorchef Dualchef 425 G su:

4 Dual Gourmet System dvostrukih plamenika, prekrivenih s Dual Gourmet System zaštitnim profilima koji ravnomjerno raspoređuju temperaturu po rešetki.Dual Gourmet System pregradne komore za pečenje koje omogućuju pečenje na dva dijela roštiljaDual Gourmet System difuzor temperature za savršeno pečenje bez upotrebe stražnjeg plamenikaSustav sigurnosnih lampica na upravljačkim tipkama




Dual Gourmet System (DGS) dvostruki plamenici

Razvoj plamenika kod Dualchef roštilja je bio usmjeren na potpuno novu ideju o raspodjeli temperature. Novi dizajn plamenika u obliku slova U osigurava da na rešetki nema vrućih ili hladnih područja.

Plamenici su prekriveni sa zaštitnim profilima koji imaju dvije funkcije. Štite plamenik od sokova i masti koji tijekom pečenja prođu kroz rešetku te ih vode do posudice za mast. Prednost profila je što hrani daju bolji okus po roštilju jer sokovi isparavaju po njoj i aromatiziraju meso. Još jedna funkcija profila je što pomažu ravnomjerno rasporediti temperaturu na rešetki.

Dual Gourmet System (DGS) difuzor temperature

Zahvaljujući pregradi imate mogućnost svoj roštilj podijeliti u dvije različite komore za pečenje u dva različita omjera – 1/2 i 1/2 ili 1/4 i 3/4. To vam pruža nekoliko prednosti: u svakoj zoni možete imati različitu temperaturu za pečenje, tako da s jedne strane možete peći pizzu na jako visokoj temperaturi, a s druge strane možete peći komad mesa na niskoj temperaturi. Na taj način ćete uštediti vrijeme i smanjiti potrošnju plina. U poklopcu roštilja se nalaze dva termometra pomoću kojih ćete uvijek znati na kojoj temperaturi pečete.

Dual Gourmet System (DGS) difuzor temperature

Pri pečenju na rotirajućem ražnju neće biti potreban stražnji plemenik. Inovativni difuzor usmjerit će temperaturu koju proizvodi plamenik izravno na hranu koja se rotira na ražnju. Mast i sokovi koje će kapati iz hrane se neće zapaliti niti isušiti komad kojeg pečete. Oblik difuzora će preusmjeriti masti i sokove u posudu za skupljanje masti, a hrana će biti pečena do savršenstva.

Sustav sigurnosnih svjetala na upravljačkim tipkama

Zahvaljujući pametnom sustavu svjetla na upravljačkim tipkama, odmah ćete primijetiti koji plamenik je uključen, a koji nije. Istovremeno, pametni senzor svjetla prilagodit će svjetlinu svjetla tako da su vidljiva i u najsunčanijim danima.
Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 425 G, 18.700.08
Plinski roštilj Outdoorchef Dualchef 425 G, 18.700.08
1.729,00 €
u kraljzara.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe