Greška u našim zvijezdama John Green

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Augustus ima sedamnaest godina, Hazel šesnaest. Sretnu se i zaljube jedno u drugo. Ona ima rak u posljednjoj fazi. On je zloćudnu bolest pobijedio, ali ostao je bez noge.... Pročitaj cijeli opis
13,14 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Greška u našim zvijezdama John Green. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010C901D
Prijavi grešku
Augustus ima sedamnaest godina, Hazel šesnaest. Sretnu se i zaljube jedno u drugo. Ona ima rak u posljednjoj fazi. On je zloćudnu bolest pobijedio, ali ostao je bez noge. Savršeno se dopunjuju, povezuje ih osobit pogled na život i bolest od koje boluju...Njihov zajednički put traje svega nekoliko mjeseci i kao svaka velika ljubavna priča završava smrću.Ipak, ovo nije knjiga o smrti, već o ljubavi. O tome da junaci izbliza ne moraju biti onakvi kakvima smo ih zamišljali, da svijet nije mjesto na kojem se ostvaruju želje i da istinska hrabrost ne mora uvijek spasiti čovječanstvo.O tome da je i nekoliko mjeseci dovoljno vremena za proživjeti malu vječnost i da su neke beskonačnosti veće od drugih.Originalna knjiga puna osjećaja napisana je s izvanrednim smislom za humor isarkazam, a zahvaljujući autorovom pripovjedačkom talentu ostavlja na čitaoca izniman dojam.
Greška u našim zvijezdama John Green
Greška u našim zvijezdama John Green
13,14 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe