Vaš mozak je vremeplov Dean Buonomano

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Izvrsno NApisano, elokventno argumentirano...Buonomano nas je uhvatio za ruku i poveo na poučno znanstveno putovanje. Carol Travis, Wall Street JournalLjudski mozak slože... Pročitaj cijeli opis
17,12 € -39 %
10,49 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Vaš mozak je vremeplov Dean Buonomano. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010C9057
Prijavi grešku
Izvrsno NApisano, elokventno argumentirano...Buonomano nas je uhvatio za ruku i poveo na poučno znanstveno putovanje. Carol Travis, Wall Street JournalLjudski mozak složen je sustav koji ne samo da prati vrijeme, već ga i stvara; on kreira naš osjećaj kronoloških kretanja i omogućava “putovanje mislima kroz vrijeme” - simulacije budućih i prošlih događaja. Te su funkcije nužne, ne samo u našoj svakodnevici, nego i u evoluciji ljudske vrste općenito. Bez mogućnosti predviđanja budućnosti, čovječanstvo ne bi napredovalo.Ovo virtuozno djelo popularne znanosti otkrit će vam neobičnU, ali točnU činjenicU: vaš mozak je, u svojoj srži, VREMEPLOV.
Vaš mozak je vremeplov Dean Buonomano
Vaš mozak je vremeplov Dean Buonomano
10,49 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe