VIVAX HOME usisavač za pepeo AVC-600R Lava

VIVAX HOME usisavač za pepeo AVC-600R Lava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vivax usisavač za pepeo AVC-600R Lava je Vaš najbolji saveznik za brzo i temeljito čišćenje peći na drva, kamina, peći na pelete a u ljetnim mjesecima uskač... Pročitaj cijeli opis
26,90 € -5 %
25,56 €
Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 22:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mikronis ponudi
Ponuda trgovine Mikronis za proizvod VIVAX HOME usisavač za pepeo AVC-600R Lava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta pribora
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010C9421
Prijavi grešku
Vivax usisavač za pepeo AVC-600R Lava je Vaš najbolji saveznik za brzo i temeljito čišćenje peći na drva, kamina, peći na pelete a u ljetnim mjesecima uskače u pomoć kada trebate brzinski očistiti svoj roštilj.Lava je Vaš idealni partner za brzo čišćenje sitnih čestica hladnoga pepela, pripazite - pepeo ne smije sadržavati tragove žara, kompaktan je i lako će pronaći svoje mjesto u ''''zapećku'''' otkuda ćete ga lako i brzo izvući kada god to treba pomoću praktične drške za prenošenje. Usisno crijevo ima metalno ojačanje a usisna cijev je napravljena od aluminija, nakon dužeg korištenja očistite filter i Lava će biti kao nov!
VIVAX HOME usisavač za pepeo AVC-600R Lava
VIVAX HOME usisavač za pepeo AVC-600R Lava
25,56 €
u Mikronis

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe