Ziener CRAVE, muške rukavice za bicikl, crna 988214

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Udobne muške biciklističke rukavice bez prstiju Ziener Crave imaju iznimno mekan i elastični materijal na dlanu koji pokriva dlan te ima mekanu memorijsku pjenu koja ubla... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o intersport.hr ponudi
Ponuda trgovine intersport.hr za proizvod Ziener CRAVE, muške rukavice za bicikl, crna 988214. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta zaštitne opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D8B46
Prijavi grešku
Udobne muške biciklističke rukavice bez prstiju Ziener Crave imaju iznimno mekan i elastični materijal na dlanu koji pokriva dlan te ima mekanu memorijsku pjenu koja ublažava udarce i brine za savršeno pristajanje rukavice anatomiji ruke pri čemu se smanjuje pritisak na osjetljive živce. Posebno oblikovan našivak na palcu sprječava da na pojedinačnim mjestima na koži bude prisutan pritisak, a velcro trake i ušivene omče omogućavaju da rukavice skinete brzo i jednostavno. Iznimno upijajuć materijal na palcu će Vam olakšati brisanje znoja tijekom vožnje bicikla. Rukavice Crave su pravi pratioci za sve biciklističke ture.
Ziener CRAVE, muške rukavice za bicikl, crna 988214
Ziener CRAVE, muške rukavice za bicikl, crna 988214
29,99 €
u intersport.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe