BREZIN ŠEĆER (KSILITOL) 500 g

BREZIN ŠEĆER (KSILITOL) 500 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
100% prirodni sećer od breze Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o.
Imate pitanja? Pošaljite upit za proizvod 100% prirodni sećer od breze Upozorenje: Šećer od brez... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sunce Snaga Prirode ponudi
Ponuda trgovine Sunce Snaga Prirode za proizvod BREZIN ŠEĆER (KSILITOL) 500 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D9288
Prijavi grešku
100% prirodni sećer od breze Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o.
Imate pitanja? Pošaljite upit za proizvod 100% prirodni sećer od breze Upozorenje: Šećer od breze u periodu privikavanja može ubrzati probavne procese, a kod osjetljivih osoba i kod djece može izazvati proljev. Preporučuje se period privikavanja od 2-3 tjedna. Korištenje: Kao i obični kristalni šećer. S obzirom da ne hrani gljivice nije ga moguće koristiti za pečenje kruha sa kvascem i ne može se karamelizirati. Ksilitol – brezin šećer je bijeli, slatki, kristalizirani ugljikohidrat, jedan od prirodnih šećera. Okus i pojavni oblik je skoro pa identičan tradicionalnom kristalnom šećeru, biološki učinak na organizam mu je međutim potpuno suprotan. Konzumacija brezinog šećera sama po sebi ne dovodi do pretilosti, ima blagotvoran učinak na zube, alkalizira naše tijelo, za iskorištavanje nije potreban inzulin, ubrzava probavne procese i potpomaže izlučivanje. Mogu ga sa sigurnošću koristiti odrasli, djeca, dijabetičari, trudnice, osobe koje žele smršaviti i osobe koje su na candida načinu prehrane. Prednosti i svojstva brezinog šećera:

ublažava neprirodan osjećaj gladi smanjuje žudnju za šećerom i ugljikohidratima pospješuje probavne procese i sprečava konstipaciju pomaže u stabilizaciji razine šećera u krvi i drži ju na niskoj razini ne povećava potrebu tijela za inzulinom. niska kaloričnost i razina apsorbabilnih ugljikohidrata. usporava karijes, stvaranje zubnog kamenca i nastanak plaka. ne hrani loše bakterije u našem organizmu dokazano se može koristiti i u slučaju gljivičnih infekcija Candidom ima alkalizirajući i detoksicirajući učinak potpomaže apsorbciju kalcija i vitamina B Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu! Ne smije se davati životinjamš










BREZIN ŠEĆER (KSILITOL) 500 g
BREZIN ŠEĆER (KSILITOL) 500 g
5,97 €
u Sunce Snaga Prirode

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe