AMLA ULJE ZA KOSU 100 ml

AMLA ULJE ZA KOSU 100 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Proizvođač: Dabur Stavlja na tržište: Nila Media Grupa d.o.o.
Imate pitanja? Pošaljite upit za proizvod Način upotrebe: nanesite 6 - 8 ml ulja ovisno o dužini kose.... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:11.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Sunce Snaga Prirode ponudi
Ponuda trgovine Sunce Snaga Prirode za proizvod AMLA ULJE ZA KOSU 100 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D92A8
Prijavi grešku
Proizvođač: Dabur Stavlja na tržište: Nila Media Grupa d.o.o.
Imate pitanja? Pošaljite upit za proizvod Način upotrebe: nanesite 6 - 8 ml ulja ovisno o dužini kose. Nježno ga prstima umasirajte u kosu i ostavite da djeluje 5 - 7 minuta. Vaša kosa treba stalnu njegu. Daburov asortiman prirodnih ulja za kosu ima niz specijaliziranih proizvoda koji čine vašu kosu zdravom, sjajnom i punom života. Obogatite svoju kosu od korijena do vrha Daburovim Amla uljem za kosu i zaboravite na svoje probleme s kosom. Daburovo Amla ulje za kosu veoma je cijenjeno u Indiji. Sadržavajući sve prirodne dobrobiti amle, Daburovo Amla ulje za kosu obogaćuje vašu kosu čineći je jakom iznutra i lijepom izvana kako biste izgledali apsolutno prekrasno cijelog dana. Daburovo Amla ulje za kosu danas je najveći brand ulja za kosu u zemlji s više od 35 mil. potrošača. Amla ili indijski grozd jedna je od najpoznatijih biljaka tradicionalne ayurvedske medicine. Žutozeleni plod amle tisućama se godina u Indiji koristi kao eleksir za pomlađivanje i dugovječnost, s obzirom na to da je bogata mnogobrojnim nutritijentima, a posebno vitaminom C kojeg ima 20 puta više od bilo kojeg citrusa. Zbog svog snažnog antioksidativnog djelovanja štiti organe od slobodnih radikala i oksidativnih oštećenja, povoljno djelujući na obnovu tkiva. Diljem svijeta koriste ga kao masku i prirodni regenerator za njegu i obnovu oštećene kose. Potiče zacjeljivanje i ubrzava obnovu stanica. Jača korijen dlake te pojačava cirkulaciju vlasišta, čini kosu mekom, glatkom i vrlo sjajnom. Sprečava nastanak sijedih vlasi, pojavu peruti, jača folikule vlasi, regenerira i hidratizira oštećenu i ispucanu kosu te vraća kosi sjaj. Amla sprečava gubitak bjelančevina iz vlasi, lomljenje i opadanje kose, te pridonosi jačanju folikula, djeluje protiv svrbeža, osjećaja suhoće i zategnutosti kože vlasišta. Redovnom primjenom amlina ulja kosa postaje otpornija i jača.
AMLA ULJE ZA KOSU 100 ml
AMLA ULJE ZA KOSU 100 ml
6,00 €
u Sunce Snaga Prirode

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe