ACTIVISION igra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Igrajte potpuno remasterirane igre Tony Hawk's Pro Skater i Tony Hawk's Pro Skater 2 u jednoj epskoj kolekciji, obnovljene od temelja do nevjerojatne HD rezolucije na tvo... Pročitaj cijeli opis
Besplatna dostava
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Paketko.com ponudi
Ponuda trgovine Paketko.com za proizvod ACTIVISION igra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Platforma Za koje uredaje je igra. PC = osobno racunalo/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PS4
Primjereno za
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B0DC66
Prijavi grešku
Igrajte potpuno remasterirane igre Tony Hawk's Pro Skater i Tony Hawk's Pro Skater 2 u jednoj epskoj kolekciji, obnovljene od temelja do nevjerojatne HD rezolucije na tvoj PlayStation konzoli.
Ponovno ćeš rasturati skate stazama kao Tony Hawk. Activision donosi remasteriranu kolekciju Tony Hawk's Pro Skater i Tony Hawk's Pro Skater 2 u jednom modernom paketu, s novim značajkama kao što su onlime igra i robusniji program.

Remasterirana kolekcija sadržavat će ažurirane vizualne sadržaje; sve izvorne razine, likove i skating trikove, a donosi nam i dodatni izazoviniji i složeniji način stvaranja skate parka, gdje možete dijeliti prilagođene skejt parkove na mreži; i potpuno novi internetski načini za više igrača zajedno s lokalnim multiplayerima. Povrh toga, igre će uključivativećinu izvornih THPS soundtrackova.

Skejtaj kao Tony Hawk i ostali poznati skejteri uz koje smo odrastali. Pokaži svoje lude trikove i kombinacije sa ikoničnim hendlanjem, a uz to možeš pokazati svoj stil i kreativnost nadograđenm značajkama u stvaranju svoga skejt parka i svog lika.
A kada savldaš sve tirkove spoji se na mrežu i u Multiplayer modu pokaži među ostalima što znaš i budi najbolji.
ACTIVISION igra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4)
ACTIVISION igra Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 (PS4)
41,99 €
u Paketko.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe