Foam roller Insportline Evar

Foam roller Insportline Evar

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Odličan rekvizit za samostalnu masažu prije i poslije treninga, a može poslužiti i za treninge yoge (joge) i pilatesa, ili kao rehabilitacijski alat kod povreda mišića i ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
25,14 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Ponuda trgovine Fitness.com.hr za proizvod Foam roller Insportline Evar. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010E8AD6
Prijavi grešku
Odličan rekvizit za samostalnu masažu prije i poslije treninga, a može poslužiti i za treninge yoge (joge) i pilatesa, ili kao rehabilitacijski alat kod povreda mišića i tetiva.Foam roller Insportline Evar idealan je za samostalnu masažu prije i poslije treninga, a može poslužiti i za treninge yoge (joge) i pilatesa, ili kao rehabilitacijski alat kod povreda mišića i tetiva.Rok isporuke: 7-30 danaPrednosti korištenja foam rollera:Foam roller Insportline Evar osim što jača unutarnji i vanjski mišićni sloj također poboljšava stabilnost i koordinaciju. Svojim jednostavnim dizajnom i kompaktnošću, ovaj fitness valjak nudi gotovo neograničen broj vježbi.Foam roller Insportline Evar pogodan je za muškarce i žene svih dobnih i fizičkih razina. Pogodan je i za djecu koja su zainteresirana za igre koje poboljšavaju stabilnost i blagotvorno djeluje za starije osobe i trudnice, koja će moći izvoditi vježbe koje bi bilo teško izvoditi bez valjka.Često vježbanje s valjkom pomaže povećati fleksibilnost mišića, opušta napetost mišića, smanjuje bol i poboljšava cirkulaciju krvi. Također minimizira bol u leđima, pomaže u stabilizaciji kralježnice i poboljšanju pravilnog držanja tijela. Posljednje, ali ne manje važno, vježbanje s ovim rekvizitom ubrzava regeneraciju nakon ozljeda.Zbog male težine i male veličine, valjak je praktičan za primjenu bilo gdje i može se koristiti za vrijeme putovanja ili na odmoru.1 Foam roller Insportline Evar
Foam roller Insportline Evar
Foam roller Insportline Evar
22,49 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe