Klarstein Diavolo, pećnica za picu na pelete, uključujući kamen za picu, termometar, nehrđajući čelik, srebro

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kao iz Italije. Uživajte u domaćoj pizzi, flamingu i pecivima, kao i mesu i povrću u vrtu, na balkonu ili na terasi uz pećnicu za pizzu na pelete Klarstein Diavolo . Zahv... Pročitaj cijeli opis
295,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarstein Diavolo, pećnica za picu na pelete, uključujući kamen za picu, termometar, nehrđajući čelik, srebro. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011002A0
Prijavi grešku
Kao iz Italije. Uživajte u domaćoj pizzi, flamingu i pecivima, kao i mesu i povrću u vrtu, na balkonu ili na terasi uz pećnicu za pizzu na pelete Klarstein Diavolo . Zahvaljujući grijanju na pelete, pećnica na pelete Diavolo iz Klarsteina može se koristiti vani u krugu prijatelja i obitelji bez ikakvog napajanja. Pelete se jednostavno napune u spremnik za pelete sa stražnje strane uređaja i zapale se sigurnosnim upaljačem kroz ventilacijske otvore. Temperatura se i dalje može pratiti ugrađenim termometrom s prikazom do 430 ° C, dok konstrukcija od nehrđajućeg čelika osigurava brzu distribuciju topline. S CrystalSteel konceptom, Diavolo se može brzo i jednostavno očistiti zahvaljujući glatkim površinama i visokokvalitetnom materijalu, što omogućava dugotrajnu upotrebu. Različiti specijaliteti mogu se pripremiti koristeći različite umetke: 13-inčni kamen za pizzu (33 x 33 cm) posebno je pogodan za pizzu, pavlaku i peciva, koji se mogu sigurno transportirati na odredište pomoću priloženog klizača za pizzu. Dodatak za meso opet je dizajniran za ukusno i savršeno pripremljeno meso i povrće. Vrlo visokokvalitetna, mobilna i svestrana: pripremite ukusne delicije s prijateljima i obitelji na otvorenom s pećnicom za pizzu Diavolo iz Klarsteina .
Klarstein Diavolo, pećnica za picu na pelete, uključujući kamen za picu, termometar, nehrđajući čelik, srebro
Klarstein Diavolo, pećnica za picu na pelete, uključujući kamen za picu, termometar, nehrđajući čelik, srebro
295,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe