Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opis

Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy Drvena kuhinja ružičasta Trendy sadrži puno dodataka, kao što je kuhinjski pribor,sat, vrata koja se otvaraju,okretnu sl... Pročitaj cijeli opis

134,38 € -39 %
82,30 €
2-5 dana
-39 %134,38 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Materijal
Minimalna starost (godine)
3
Vrsta igračke
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01185BC5
Prijavi grešku

Opis

Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy Drvena kuhinja ružičasta Trendy sadrži puno dodataka, kao što je kuhinjski pribor,sat, vrata koja se otvaraju,okretnu slavinu.Kuhinja će oduševiti sve male djevojčice zbog svoje ružičaste boje i lijepih dodataka koje ima. Igračka je izrađena od vrlo kvalitetnog drva. Igračka je od poznatog proizvođača WOODYLAND koji je poznat po vrlo kvalitetnim drvenim igračkama. Dimenzije kuhinje: d.78 x š. 34 x v. 105 cm Dob: 3+ Materijal: drvo Za više sličnih artikala,pogledajte našu kategoriju Posjetite i našu facebook i instagram stranicu i budite u tijeku s novostima u Toybox-u! Toybox je je uvoznik i distributer dječjih igračaka na veliko i malo. U svojoj ponudi imamo nekoliko renomiranih inozemnih brandova. Veleprodaju baziramo na poslovanju sa manjim tvrtkama, knjižarama i specijaliziranim dućanima; maloprodaja se bazira na nekoliko vlastitih prodavaonica u gradu Zagrebu, sa tendencijom ekspanzije.
Toybox u svojoj ponudi nudi preko 1600 artikla za djecu različite dobi, od rođenja do adolescencije. Stoga je naš moto:

Odrastimo zajedno!

Što nudi Toybox? Široki asortiman edukativnih i zabavnih igračaka za bebe, igračke za dječake, igračke za djevojčice, drvene igračke, auti na akumulator, kuhinje i kućanski aparati, party program, kreativne igračke, puzzle, univerzalne igračke, glazbeni instrumenti, plišane igračke, društvene igre, plastelin i kocke, školski pribor,sport i zabava, ukrasni kutije i okviri za slike. 
Gdje se nalazi Toybox? Toybox ima trenutno svoje dvije lokacije na području Zagreba: Medarska 80 (Oranice) i Pakoštanska 5 (Jarun).
Ako je vaša lokacija izvan Zagreba nudimo rješenje u obliku web shopa koji prati novosti u Toyboxu.
Zašto Toybox? Toybox se preporuča kao idealan odgovor na potrebe djeteta uz pristupačne cijene, prati svaki njegov razvojni stadij, podupire zabavu i učenje kroz zabavu, nudi idealne rođendanske poklone i uz party program i vlastite proslave rođendana . 

Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy
Drvena kuhinja za igru ružičasta Trendy
82,30 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe