Radni stol crni 160 x 60 x 85 cm čelični

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj izdržljivi radni stol, koji se ističe s puno prostora za pohranu i nosivošću od 500 kg, bit će neophodan dodatak vašoj radionici i garaži. Velika i čvrsta radna povr... Pročitaj cijeli opis
695,87 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

13

Cijena je osvježena danas od 18:52.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Radni stol crni 160 x 60 x 85 cm čelični. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01193525
Prijavi grešku
Ovaj izdržljivi radni stol, koji se ističe s puno prostora za pohranu i nosivošću od 500 kg, bit će neophodan dodatak vašoj radionici i garaži. Velika i čvrsta radna površina pruža stabilnu platformu za sve vaše popravke. Radni stol ima 6 ladica, što vam omogućuje da dobro organizirate svoje alate, dijelove i pribor poput vijaka, čavala i ljepljive trake. Sve ladice opremljene su mehanizmom s kugličnim ležajem za glatko klizanje. Stol ima prikladne pretince za veće alate, dva ormarića s vratima koja se mogu zaključati i u koje možete lako smjestiti bušilice, bubnjeve s kabelom i brusilice. Uz to, noge se mogu podesiti po visini; radni stol možete staviti gdje god vam treba, a on će čvrsto stajati čak i na neravnom terenu. Ova radna stanica izrađena je od vrhunskog čelika i iverice, što je čini izuzetno čvrstom, izdržljivom i jednostavnom za čišćenje. Sastavljanje je jednostavno. Ovaj radni stol bit će vam sjajna pomoć bilo da želite dovršiti radove popravka ili ispuniti svoje snove u vezi s amaterskom izradom!
Radni stol crni 160 x 60 x 85 cm čelični
Radni stol crni 160 x 60 x 85 cm čelični
695,87 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe