Maxi Cosi kolica Lara2 - Essential Graphite

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ultra kompaktna i male težinePodstavljeno iprozračno sjedaloDvije košareKompatibilna sa autosjedalicamaMaxi Cosi Lara2 kolica se mogu koristiti od rođenja do 4. godine - ... Pročitaj cijeli opis
249,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
279,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Maxi Cosi kolica Lara2 - Essential Graphite. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Težina kolica (kg)
6.4 kg
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011BD8A2
Prijavi grešku
Ultra kompaktna i male težinePodstavljeno iprozračno sjedaloDvije košareKompatibilna sa autosjedalicamaMaxi Cosi Lara2 kolica se mogu koristiti od rođenja do 4. godine - od 0 do 22 kg.

Uz lagana kompaktna kolica Lara2 obiteljske šetnje su moguće od prvog dana. Zahvaljujući kompatibilnosti sa autosjedalicama i laganom preklapanju, nema smisla čekati istraživanje svijeta. Lara2 kolica su izuzetno lagana i ima jedinstvenu mogućnost preklapanja jednom rukom.

Spremni na putovanje od rođenja do 4. godine, nema mjesta koje ne možete posjetiti sa ovim kolicima. Zbog male veličine možete ih lako pospremiti na malim mjestima što je savršeno za urbane obitelji i putnike.

Lagana dječja kolica za istraživanje svijeta. Teška samo 6,4 kg lako se skladište i mogu se nositi na ramenu pomoću naramenice. Brzo presavijanje jednom rukom omogućuje vam da kolica presavijete u tren.

Kada idete u istraživanje svijeta sa svojim djetetom morate biti spremni, a Lara2 je tu da vam pomogne sa dvije košare za pohranu stvari. Košare su lako dostupne, jedna ispod sjedala, a druga iza sjedala. Gdje god krenete možete uživati sa svim potrebnim stvarimš

Udobnost

Vaša udobnosi i praktičnost su na prvom mjestu. Kolica Lara2 možete koristiti od rođenja do 4. godine djeteta i učiniti ih kompatibilnim sa autosjedalicom za dijete (nisu kompatibilna sa autosjedalicama Tinca, Coral i Marble). Jednostavno učvrstite autosjedalicu na kolica uz uključene adaptere i jednostavno ulazite i izlazite iz auta. Lara2 kolica imaju 3 položaja kako bi vaše dijete moglo uživati u spavanju kad mu je to potrebno.

Maxi Cosi kolica Lara2 - Essential Graphite
Maxi Cosi kolica Lara2 - Essential Graphite
249,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe