ELECTROLUX ugradbena pećnica EOF5C70X

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vaša jela, dosljedno savršena
U pecnici 600 SurroundCook® sve se ujednaceno pece, od hrskavog pileta do delikatnih poljubaca. Naše pecnice o...
Pročitaj cijeli opis
479,00 €
1-7 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Alles ponudi
Ponuda trgovine Alles za proizvod ELECTROLUX ugradbena pećnica EOF5C70X. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatne značajke
Energetski razred
A
Širina (u cm)
60 cm
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011C37B9
Prijavi grešku
Vaša jela, dosljedno savršena
U pecnici 600 SurroundCook® sve se ujednaceno pece, od hrskavog pileta do delikatnih poljubaca. Naše pecnice osiguravaju da je njihova unutarnja temperatura ujednacena i stalna zahvaljujuci tome što ventilator potice kruženje zraka i topline.. Stoga više ne trebate okretati jela ili premještati posude.
Ujednaceno kuhanje s više razina
Uživajte u ujednacenom kuhanju pomocu kuhanja na više razina. Dodatni prstenasti grijac za ujednacenije kuhanje na sve tri razine. Savršeno za pripremu poslastica i raskošnih pita.
Kataliticko cišcenje za pecnicu koja se sama cisti
Naša tehnologija katalitickog cišcenja za vas znaci oproštaj od masnoca i ostataka hrane. Ova tehnologija samocišcenja automatski zapocinje rad kada temperature pecnica dosegnu 250 °C. Sada je cišcenje pecnice lako.
Precizne postavke s digitalnim pokazivacem tajmera na LED zaslonu
Lako je pratiti napredak pripreme jela s pomocu našeg digitalnog pokazivaca tajmera na LED zaslonu. On vam omogucuje da postavljate tocna vremena kuhanja jela i da nadzirete napredak njihove pripreme. Pruža regulaciju pecnice bez napora. Stoga se možete usredotociti na svoju kulinarsku kreativnost.
Brzo i ucinkovito ujednaceno kuhanje
Sustav Even Cooking pokrece cirkuliranje topline u cijeloj pecnici za ujednaceno pecenje. Sve bez potrebe za okretanjem jela. Naša tehnologija znaci da se pecnica brže zagrijava štedeci vrijeme i energiju.
Ispecite više odjednom u našem limu XL Baking Tray
Proširite carstvo slasti s pomocu našeg lima XL Baking Tray koji vam omogucuje da odjednom pripremite vecu kolicinu. Vrijeme je za savršene cupcakeove kao poslijepodnevne poslastice ili za slasne mesne štruce za prijatelje. Jer više mjesta znaci više odlicnih recepata.
ELECTROLUX ugradbena pećnica EOF5C70X
ELECTROLUX ugradbena pećnica EOF5C70X
479,00 €
u Alles

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe