OSTROVIT Magnez MAX + Vitamin 60 tabs

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Magnez MAX + Vitamin je jedinstveni kompleks magnezija i mješavine vitamina B, C i E.

Magnez MAX + Vitamin sadrži kompleks od 11 vitamina i mineral...
Pročitaj cijeli opis
7,95 € -31 %
5,50 €
2-3 dana
-31 %7,95 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o GymBeam ponudi
Ponuda trgovine GymBeam za proizvod OSTROVIT Magnez MAX + Vitamin 60 tabs. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011D8038
Prijavi grešku
Magnez MAX + Vitamin je jedinstveni kompleks magnezija i mješavine vitamina B, C i E.

Magnez MAX + Vitamin sadrži kompleks od 11 vitamina i minerala koji osiguravaju optimalno zdravlje organizma. Glavna komponenta proizvoda je  magnezij, koji pomaže u smanjenju umora i održava razinu elektrolita u ravnoteži. Uz to, osigurava pravilno funkcioniranje živčanog sustava, psihe, mišića, kostiju i zuba. Dodatak prehrani koji je također pogodan i za vegane sastoji se od mješavine vitamina, koji utječu na gotovo sve biokemijske procese u ljudskom tijelu:

- Vitamin C - održava zdravlje imunološkog sustava, živčanog sustava i psihe, sudjeluje u proizvodnji kolagena, pomaže u smanjenju osjećaja umora i iscrpljenost, te osigurava zdravlje kostiju, zuba, hrskavice i desni.
- Vitamin E - pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
- Vitamin B1 (tiamin) - doprinosi pravilnoj funkciji srca, psihe i živčanog sustava.
- Vitamin B2 (riboflavin) - održava zdravlje sluznice, kože, vida, pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa i smanjuje osjećaj umora.
- Vitamin B3 (niacin) - doprinosi pravilnom radu metabolizma za proizvodnju energije, osigurava zdravo funkcioniranje živčanog sustava, održava zdravlje psihe, sluznice i kože, te smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti.
- Vitamin B5 (pantotenska kiselina) - sudjeluje u radu metabolizma koji je važan za proizvodnju energije, doprinosi zdravim mentalnim performansama, smanjuje osjećaj umora, osigurava sintezu i metabolizam steroidnih hormona, vitamina D i nekih neurotransmitera.
- Vitamin B6 (piridoksin) - osigurava mentalno zdravlje, doprinosi stvaranju crvenih krvnih zrnaca i pravilnom funkcioniranju imunološkog sustava i živčanog sustava, smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti, važan je za metabolizam homocisteina, proteina i glikogena, te doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.
- Vitamin B7 (biotin) - održava zdravlje psihe, sluznice, kose i kože, sudjeluje u proizvodnji energije i doprinosi metabolizmu makronutrijenata.
- Vitamin B9 (folna kiselina) - važan je za rast zametka tijekom trudnoće, doprinosi pravilnom stvaranju krvi, osigurava sintezu aminokiselina i smanjuje osjećaj umora.
- Vitamin B12 (kobalamin) - igra važnu ulogu u procesu diobe stanica, smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti, doprinosi pravilnom funkcioniranju imunološkog i živčanog sustava, sudjeluje u stvaranju crvenih krvnih stanica.

     
OSTROVIT Magnez MAX + Vitamin 60 tabs
OSTROVIT Magnez MAX + Vitamin 60 tabs
5,50 €
u GymBeam

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe