XIAOMI bluetooth 5.1 bežične slušalice QCY T7, bijele

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Predstavljamo najnoviji model QCY bežičnih slušalica - T7 s posebnim naglaskom na kvaliteti zvuka tijekom razgovora! Opremljene su izuzetnom tehnologijom za smanje... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
27,75 €
Dostupnost

Na zalihi > 5 komada

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Top4Mobile.hr ponudi
Ponuda trgovine Top4Mobile.hr za proizvod XIAOMI bluetooth 5.1 bežične slušalice QCY T7, bijele. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Mikrofon
Povezivanje Kako se slušalica povezuje sa mobitelom ili drugim uredajem.
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011DF198
Prijavi grešku
Predstavljamo najnoviji model QCY bežičnih slušalica - T7 s posebnim naglaskom na kvaliteti zvuka tijekom razgovora! Opremljene su izuzetnom tehnologijom za smanjenje vanjske buke kako bi vam omogućile kristalno čiste i neometane razgovore.Moderan dizajn i lako povezivanjeNovu generaciju bežičnih slušalica ovoga puta krasi izuzetno estetski pristup modernom dizajnu sa zakrivljenim tijelom i mat teksturama. Kao što je dobro poznato u prethodnim verzijama, i kućište T7 slušalica služi i kao stanica za punjenje, a zahvaljujući sustavu Hall Switch, uparivanje će se obaviti čim otvorite poklopac. Pojavit će se skočni prozor na vašem telefonu kada koristite QCY aplikaciju - bit ćete povezani jednim dodirom.Pametniji radOsim novog dizajna, slušalice su opremljene AAC / SBC i ENC tehnologijom, ugrađenim 13 mm dinamičkim zvučnikom i Bluetooth 5.1 konekcijom. Stvorene su za jasan stereo zvuk s uravnoteženim basom i visokim tonovima. Također, nove T7 slušalice dolaze s infracrvenim senzorom u svakoj ušnoj jedinici koji može otkriti koristite li jednu ili obje slušalice i omogućava vam da neovisno odaberete željeni postupak između mono i stereo načina.Poboljšana aplikacijaUz uparivanje s vašim mobilnim telefonom i osnovnim radnim postavkama, poboljšana verzija QCY aplikacije pružit će vam i mnoge dodatne funkcije koje će vam omogućiti da personalizirate bežične slušalice T7 po vašoj želji. QCY aplikacija dostupna je za uređaje sa sustavom Android 5.1 ili novijim ili iOS 11 ili novijim, a funkcija provjere posljednje lokacije vaših slušalica i njihovog traženja dostupna je samo ako su spojene na vaš mobilni telefon.17 sati autonomijeZahvaljujući nadograđenom ulazu za punjenje tipa C, punjenje je sada brže i praktičnije, tako da baterija od 380mAh uz kućište za punjenje omogućuje sveukupno 17 sati autonomije, što znači 262 reprodukcije pjesama ili čak 8 odgledanih filmova.Upravljanje dodirom i glasovni asistentZa jednostavnu upotrebu, samo približite prst slušalicama i bez nepotrebnog pritiska na tipke, odaberite između reprodukcije ili pauziranja glazbe, primanja poziva, reprodukcije sljedeće / prethodne pjesme i s tri brza dodira na slušalici aktivacije glasovnog asistenta - Siri, Alexa ili Xiaoai.
XIAOMI bluetooth 5.1 bežične slušalice QCY T7, bijele
XIAOMI bluetooth 5.1 bežične slušalice QCY T7, bijele
23,90 €
u Top4Mobile.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe