Šišač za bradu/tijelo PANASONIC ER-GY60-H503

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
ER-GY60

Stiglo je novo doba brijanja brade i dlačica na tijelu, zahvaljujući uređaju i-SHAPER ER-GY60. Jedinstvena bočna oštrica nudi preciznost bez premca kod obl...
Pročitaj cijeli opis
Cijena s dostavom
87,64 €
Dostupnost

36.00

Cijena je osvježena danas od 8:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o TehnoMag ponudi
Ponuda trgovine TehnoMag za proizvod Šišač za bradu/tijelo PANASONIC ER-GY60-H503. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dodatni nastavci u kompletu
da
Min. dužina kose (u mm)
0.5 mm
Napajanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX011E5919
Prijavi grešku
ER-GY60

Stiglo je novo doba brijanja brade i dlačica na tijelu, zahvaljujući uređaju i-SHAPER ER-GY60. Jedinstvena bočna oštrica nudi preciznost bez premca kod oblikovanja brade. Dok zaobljeni rubovi oštrice čine podrezivanje dlačica na tijelu nježnim i jednostavnim. S nastavcima u obliku češlja za bradu i tijelo, precizni nastavak i nastavak za zaštitu kože.


Stiglo je novo doba brijanje brade i dlačica na tijeli, zahvaljujući uređaju i-Sharper. Jedinstvena bočna oštrica nudi preciznost bez premca kod oblikovanja brade. Zaobljeni rubovi oštrice čine podrezivanje dlačica na tijelu nježnim i jednostavnim. S nastavcima u obliku češlja za bradu i tijelo, precizni nastavak i nastavak za zaštitu kože.

Dizajn u obliku slova i – idealan za detaljno podrezivanje i jednostavno brijanje

Nadahnut brijačkom britvom, inovativan trimer u obliku slova i iznimno je jednostavan za upotrebu i omogućuje detaljno podrezivanje Oštrica je vidljiva što omogućuje precizno oblikovanje brade. Dizajn u obliku slova i omogućuje pomicanje i usmjeravanje trimera prstima tako da je lakše dosegnuti teško dostupna mjesta.

Nastavak češlja za podrezivanje na ravnomjernu duljinu

Upotrebom nastavka češlja možete ravnomjerno podrezati bradu na željenu duljinu. Duljina se može podesiti s pomoću kotačića od 20 koraka od 0,5-10 mm u razmacima od po 0,5 mm.

Precizno oblikovanje s nastavkom za detaljno oblikovanje

Dolazi s nastavkom za detaljno oblikovanje širokim 0 mm koji omogućuje nevjerojatno precizno završeno oblikovanje. Posebno je praktičan kod uređivanja kozje bradice ili brkova, područja kod kojih je lako pogriješiti prilikom podrezivanja.

Tehnologija oštrica sa zaštitom kože

Oštrica ima zaobljene rubove i uske otvore. Zahvaljujući uskim otvorima, koa se minimalno zahvaća i oštećuje. A budući da su rubovi zaobljeni, nema puno stimulacija kože tako da možete uživati u nježnom brijanju uz minimalne iritacije.

Ultratanka oštrica za temeljito i nježno brijanje

Ultratanjka oštrica trimera omogućuje temeljito podrezivanje na duljinu od samo 0,1 mm. Za razliku od britvice, dlačice se izravno o lako uklanjaju bez potrebe pjene za brijanje.

Brijanje na mokro/suho s vodootpornim dizajnom

Čišćenje vodom za lakše održavanje

Šišač za bradu/tijelo PANASONIC ER-GY60-H503
Šišač za bradu/tijelo PANASONIC ER-GY60-H503
84,99 €
u TehnoMag

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe