AMICA ugradbena pećnica TR110TB, Retro

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Parno čišćenje

Zahvaljujući iznimno glatkoj strukturi glazure, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Jednostavno naliti pola litre vode u p...
Pročitaj cijeli opis
356,00 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:00.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bijela-tehnika.hr ponudi
Ponuda trgovine bijela-tehnika.hr za proizvod AMICA ugradbena pećnica TR110TB, Retro. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Energetski razred
A
Širina (u cm)
59.5 cm
Tip pećnice
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX013781AB
Prijavi grešku
Parno čišćenje

Zahvaljujući iznimno glatkoj strukturi glazure, čišćenje je brzo, jednostavno i učinkovito. Jednostavno naliti pola litre vode u posudu za pečenje, staviti u pećnicu, postaviti temperaturu na 50 ° C u uobičajenom načinu rada te vrijeme do 30 minuta. Alternativno, uliti vodu i aktivirati funkciju čišćenja na zaslonu. Nakon što para prodre i omekša prljave dijelove stjenke pećnice, možete ju obrisati vlažnom krpom ili spužvom kako biste dobili sjajnu čistu površinu.

Cirkulacija vrućeg zraka

Okrugli grijaći element smješten je oko ventilatora. Nova funkcija HotAir (vrući zrak) omogućuje poboljšanu raspodjelu topline i stalnu cirkulaciju zraka, uklanjajući vruće zone.

Brzo preliminarno zagrijavanje

Stalno se žurite i nikada nemate vremena? Ova funkcija omogućuje brzo zagrijavanje pećnice na željenu temperaturu. Aktivacijom prstena i donjeg grijača ili super roštilja s ventilatorom, ova značajka koristi punu snagu za brzo zagrijavanje pećnice. Pećnica se može uključiti prije stavljanja jela u istu i možete biti sigurni da ćete sve stići na vrijeme!

Odmrzavanje

Žudite za ukusnim mesnim okruglicama. Prvo ih morate odmrznuti. Nema problema! Stavite ih u pećnicu i aktivirajte funkciju odmrzavanja. Mesne okruglice su gotove za čas te možete uživati u njihovom nezaboravnom okusu.
AMICA ugradbena pećnica TR110TB, Retro
AMICA ugradbena pećnica TR110TB, Retro
356,00 €
u bijela-tehnika.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe