IPOTOOLS aparat za zavarivanje inverter MIG-185R-Synergic

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
MIG 185SYN je visokokvalitetni aparat za zavarivanje sa digitalnim zaslonom koji će vas uvjeriti svojom funkcionalnošću, jednostavnošću uporabe i izvrsnom k... Pročitaj cijeli opis
399,90 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:08.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Ipo-tools ponudi
Ponuda trgovine Ipo-tools za proizvod IPOTOOLS aparat za zavarivanje inverter MIG-185R-Synergic. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Metoda varenja
Promjer žice za zavarivanje (mm)
1
Težina (kg)
10.75
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010D96D8
Prijavi grešku
MIG 185SYN je visokokvalitetni aparat za zavarivanje sa digitalnim zaslonom koji će vas uvjeriti svojom funkcionalnošću, jednostavnošću uporabe i izvrsnom kvalitetom! Mogućnost MIG i MMA zavarivanja.

Aparat ima funkciju Synergic, što znači da ima unaprijed programirane određene postavke zavarivanja, što korisniku olakšava brigu o boljem zvaru. Kada koristite funkciju synergic, potrebno je samo podesiti debljinu žice i plina s kojima želite zavarivati, a stroj onda sam odabire idealne postavke, kod kojih se još uvijek može pojaviti malo odstupanje.

Postupak zavarivanja:
- DC MIG MAG
- MMA

Univerzalni aparat za početnike ili profesionalce
Inverterski aparat za zavarivanje 2 u 1 jednostavno ćete variti u MIG i MMA načinu. Sa MIG 185 možete zavariti i sa punjenom žicom. Možete variti čelik, aluminij, legure aluminija i nehrđajući čelik. Struja zavarivanja je stabilna i kontinuirano podesiva. Aparat pruža vrlo lijepe zavare zbog inverterske tehnologije.

Pregledna nadzorna ploša sa digitalnim zaslonom
Na prednjoj strani naći ćete upravljačku ploču s jasnim digitalnim zaslonom, koja vam daje potpunu kontrolu prilikom podešavanja parametara. Jednostavno okrenite gumb da odredite brzinu napajanja žice i MIG & MMA struju zavarivanja.

Pogon žice
MIG 185 opremljen je visokokvalitetnim pogonom žice. Aparat se može koristiti s kolutom promjera max 200 mm i promjerom žice 0,8 ili 1 mm.

Punjena žica
Zavarivanje punjenom žicom je postupak u kojem možete zavarivati bez zaštitnog plina. Da biste zavarivali punjenom žicom, potrebno je promijeniti polaritet na stroju za zavarivanje.

Karakteristike:
- MIG / MAG zavarivanje i zavarivanje sa žicom (s plinom ili bez)
- MMA zavarivanje
- Digitalni prikaz
IPOTOOLS aparat za zavarivanje inverter MIG-185R-Synergic
IPOTOOLS aparat za zavarivanje inverter MIG-185R-Synergic
399,90 €
u Ipo-tools

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe