CAT pametni telefon S62 Pro 6GB/128GB, Black

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
CAT je poznat u svijetu smartphonea po robusnim mobitelima, a serija S60 i po termalnoj kameri. Nakon nedavno testiranog CAT S42, ovaj put nam je na test nam je došao mob... Pročitaj cijeli opis
499,99 €
Sve ponude
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 16:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah

Cijena je osvježena danas od 16:19.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o tia-mobiteli.hr ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o makromikrogrupa.hr ponudi
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:21.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o e-point.hr ponudi
Proizvođač
5G
ne
Boja
Broj pixela fotoaparata (u mio)
12 mio
Dual SIM
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01223D81
Prijavi grešku
CAT je poznat u svijetu smartphonea po robusnim mobitelima, a serija S60 i po termalnoj kameri. Nakon nedavno testiranog CAT S42, ovaj put nam je na test nam je došao mobitel treće generacije iz serije S60 naziva S62 Pro sa poboljšanom termalnom kamerom i hardwareom.
Dizajn i kvaliteta
CAT S62 Pro dolazi u elegantnijem kućištu od svojih prethodnika S60 i S61 te više nema „grbu“ na vrhu po kojoj su dva prethodnika bila poznata. No uz privlačnije kućište i ovaj uređaj je zadržao MIL SPEC 810H certifikat koji jamči otpornost na padova sa visine do 1,8 metara uz IP68 zaštitu koja sugerira da uređaj može biti u vodi do dubine 1.5 metara u trajanju 35 minuta i te da je otporan na prašinu
Na prednjoj strani se nalazi 5,7 inčni ekran koji se nalazi „u kućištu“, tj nije u ravnini sa bočnim stranicama, a iznad ekrana se nalazi prednja kamera i zvučnik. Obrub ekrana, tj površine oko samo ekrana su nešto veće, pogotovo ispod ekrana. Sami ekran je zaštićen Gorilla Glass 6 zaštitom. Za razliku od prethodnika ovaj uređaj nema fizičke ili kapacitivne tipke ispod ekrana već su one na ekranu.
Bočne stranice uređaja su izrađene od aluminija sa 7 plastičnih „traka“ te sa vidljivim vijcima što ovom uređaju daje malo specifičan izgled. Na desnoj strani uređaja se nalazi nazubljena tipka za paljenje/gašenje uređaja ispod koje su smještene odvojene tipke za pojačavanje i stišavanje glasnoće. Na lijevoj strani uređaja se nalazi hibridni utor za nano SIM i microSD karticu. Moguće je koristiti 2 nano SIM kartice ili jednu nano SIM karticu i jednu microSD karticu. Utor je zaštićen plastičnim poklopcem sa brtvom. Ispod utora se nalazi narandžasta tipka koju je moguće programirati za različite funkcije, a sama tipka je također sa uzorkom, tj nazubljena. Na donjoj strani uređaja se nalazi mikrofon, USB Type C priključak i zvučnik. Bez obzira što je uređaj vodootporan, USB ulaz nije zaštićen brtvom. Fizičke tipke su dosta velike i odvojene, no položaj tipke za paljenje/gašenje traži malo privikavanja jer je postavljen dosta visoko s obzirom na dimenzije uređaja. Prilikom svakodnevnog korištenja, kada bi htjeli otključati mobitel, prst bi nam „prirodno“ išao na tipku za pojačavanje glasnoće umjesto na tipku za paljenje/gašenje.
Stražnja strana uređaja je izrađena od plastike. Gornji dio uređaja je gladak dok je donja polovica sa utisnutim uzorkom kako bi se smanjila klizavost uređaja u ruci. Na lijevoj strani se nalazi najzanimljiviji dio ovog uređaja a to je FLIR termalna kamera ispod koje se smjestila 12 megapikslena kamera te LED bljeskalica. Desno je CAT logo a centralno je smješten čitač otiska prsta.
S62 PRO za razliku od prethodnika S61 ima veći ekran ali su ukupne dimenzije uređaja manje a sami mobitel je i koji gram lakši. Zbog svih zaštita koje ovaj uređaj posjeduje dimenzije su nešto veće nego kod „običnih“ uređaja sa istom dijagonalom ekrana, pogotovo po pitanju debljine. Zbog zaobljenih rubova uređaj jako lijepo leži u ruci te ga je ugodno koristiti i sa jednom rukom no zbog aluminijskog okvira je sklizak te je potrebno malo pripaziti da ne isklizne iz ruke. Već smo spomenuli fizičke tipke koje su velike te nećete imati problem ih stisnuti čak ako koristite i rukavice. Sama kvaliteta izrade je na visokoj razini i nismo primijetili nikakvo škripanje ili loš spoj. Dojam čvrstoće i kvalitete je dodatno izrađen vidljivim vijcima na bočnim stranama uređaja te narandžastom tipkom koja je postala zaštitni znak CAT mobitela.
Zaslon
CAT S62 Pro dolazi sa 5,7 inčnim IPS LCD ekranom sa rezolucijom 1080 x 2160 piksela. Omjer stranica je 18:9 a gustoća ekrana je 424 PPI. Vidljivost na suncu je nešto slabija nego kod drugih uređaja sa sličnim ekranom čak i sa uključenim automatskim osvjetljenjem. Vidljivost u zatvorenom je dosta dobra, ali ekran nije tako svijetao kao kod konkurencije. Imamo osjećaj da je pozadinsko osvjetljenje ekrana nešto prigušeno. Kutovi gledanja kao i kontrasti su na razini uređaja sa sličnim ekranom. Kontrast pada kada se poveća kut gledanja. Sam ekran jako dobro reagira na dodire a moguće je tipkati po ekranu i u rukavicama, što svakako pozdravljamo.
Mobitel ne posjeduje ambijentalni zaslon ali zato imaju LED bljeskalicu iznad ekrana za obavijesti.
Performanse
U odnosu na prethodnika CAT je unaprijedio i hardware. Manji model S42 dolazi sa Mediatek chipsetom, dok je kod S62 Pro, CAT ostao vjeran Qualcomm Snapdragon procesoru. Tako ovaj „robusni“ mobitel dolazi sa Snapdragon 660 osmojezgrenim procesorom od čega su 4 jezgre 2,2 GHz Kyro 260 Gold a 4 jezgre 1,8 GHz Kyro 260 Silver. Za grafiku se brine Adreno 512 GPU. Uređaj dolazi sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, od čega je korisniku dostupno oko 97 GB. Ako vam je potrebno više memorije tu je utor za micro SD memorijsku karticu.
Premda se radi o procesoru starije generacije (izrađen u 14 nm tehnologiji), mobitel radi bez ikakvih zastajkivanja i problema. Zastajkivanje nismo primijetili ni kod većeg opterećenja mobitela a moći
CAT pametni telefon S62 Pro 6GB/128GB, Black
CAT pametni telefon S62 Pro 6GB/128GB, Black
499,99 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe