Sjenica s mrežom protiv komaraca 6 x 3 x 2 73 m antracit

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ako tražite dodatnu nadstrešnicu za svoje aktivnosti na otvorenom, ova vrtna sjenica savršena je za vaše dvorište i omogućuje vam da najbolje iskoristite svoj vrt. Okvir ... Pročitaj cijeli opis
394,19 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 3:53.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod Sjenica s mrežom protiv komaraca 6 x 3 x 2 73 m antracit. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01228B40
Prijavi grešku
Ako tražite dodatnu nadstrešnicu za svoje aktivnosti na otvorenom, ova vrtna sjenica savršena je za vaše dvorište i omogućuje vam da najbolje iskoristite svoj vrt. Okvir ima čvrstu metalnu konstrukciju koja ga čini izdržljivim i postojanim. Krov od tkanine štiti vas od jakog sunca i pomaže vam uživati u više udobnosti tijekom vaših aktivnosti na otvorenom. Ovaj šator, opremljen mrežama, štiti vas od insekata i komaraca. Tako možete uživati u svom slobodnom vremenu na otvorenom bez smetnji. Ova sjenica također se može postaviti u malo vremena. Napomena: Ovaj proizvod NIKAD se ne smije upotrebljavati u lošim vremenskim uvjetima, kao što su jak vjetar, jaka kiša, jak snijeg, oluja itd.
Sjenica s mrežom protiv komaraca 6 x 3 x 2 73 m antracit
Sjenica s mrežom protiv komaraca 6 x 3 x 2 73 m antracit
394,19 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe