Svježi korijen kurkume, (2000473)

Svježi korijen kurkume, (2000473)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Svježi korijen kurkume iz organskog uzgoja pravi je mali grumen zlata koji će obogatiti vaš jelovnik. Savršen je za pripremu različitih juha, smoothieja, marinada i ča... Pročitaj cijeli opis

9,99 €
2-7 dana
Cijena s dostavom
13,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 7 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 7:47.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o biobio.hr ponudi
Ponuda trgovine biobio.hr za proizvod Svježi korijen kurkume, (2000473). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01235C61
Prijavi grešku

Svježi korijen kurkume iz organskog uzgoja pravi je mali grumen zlata koji će obogatiti vaš jelovnik. Savršen je za pripremu različitih juha, smoothieja, marinada i čajeva, ali i kao zanimljiv dodatak salatama.

Čuvajte ga u hladnjaku zamotanog papirnatim ručnikom u vakuumiranoj vrećici ili posudi. Na taj način ostat će sačuvan i do nekoliko tjedana.

Ovaj artikl može varirati po težini pa je i gore istaknuta cijena okvirna procjena. U košarici će biti navedena najbliža približna cijena sukladno vašem odabiru količine. Konačna cijena će biti istaknuta na računu, nakon vaganja i pakiranja. Ako plaćate putem interneta, prema navedenoj će se procjeni samo predautorizirati iznos. S vašeg će se računa skinuti iznos koji ćete dobiti na računu nakon isporuke.

Zemlja porijekla: Peru

Svježi korijen kurkume, (2000473)
Svježi korijen kurkume, (2000473)
9,99 €
u biobio.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe