ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje ZERO Dual zone, 96L, 12V/24V/220V do -22°C

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje izrađen od čvrstog i izdržljivog čeličnog vanjskog kućišta Navedena serija dolazi u 4 dimenzije te dvije izvedbe, hladn... Pročitaj cijeli opis
1.722,36 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 7:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Biolab ponudi
Ponuda trgovine Biolab za proizvod ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje ZERO Dual zone, 96L, 12V/24V/220V do -22°C. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0123EDF3
Prijavi grešku
ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje izrađen od čvrstog i izdržljivog čeličnog vanjskog kućišta Navedena serija dolazi u 4 dimenzije te dvije izvedbe, hladnjak sa jednom zonom veličine 44L ili 60L te druga izvedba hladnjaka s dvije zone te veličine hladnjaka 69L i 96L Idelan za veća putovanja. Namijenjen za veća vozila vozila (SUV, karavani ili monovolumeni) i brodove. Opremljen je jedinstvenim funkcijama koje ne samo da povećavaju upotrebu i sigurnost, već olakšavaju pristup hrani i pićima Dvije neovisno kontrolirane zone hlađenja Izolacija hladnjaka izrađena je prema visokim standardima Moguće povezivanje hladnjaka s Android i iOS pametnim telefonima te LINX Hladnjak ima ugrađenu zaštitu od prekomjernog pražnjenja baterije automobila te se jednim klikom može vidjeti trenutna voltaža baterije Funkcija boost za brzo hlađenje Tehnologija koja sprječava kondenzaciju Visoko učinkovit kompresor s promjenjivom brzinom Praktična USB 5V, 3000mA utičnica za punjenje telefona i sličnih uređaja (frižider mora biti povezan na istosmjerni ili izmjenični izvor napajanja za punjenje) Dvostruki ulaz istosmjerne struje na suprotnim krajevima za prilagođene instalacije Prednji ulazni izmjenične struje za brzo napajanje na mreži ili kod kuće Dodatno pojačani vanjski rubovi Ugrađene ručke s integriranim gurtnama za vezanje Led displej za jednostavno ištivavanje parametara Unutarnje Led osvjetljenje Svestran, uklonjivi sustav unutarnjih košarica s mogućnostima za visoke predmete/boceDodatne informacije o proizvodu možete pogledati ovdje.
ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje ZERO Dual zone, 96L, 12V/24V/220V do -22°C
ARB kompresorski prijenosni hladnjak za kampiranje ZERO Dual zone, 96L, 12V/24V/220V do -22°C
1.722,36 €
u Biolab

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe