KETTLER sobni bicikl Ride 100

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sobni bicikl Kettler Ride 100 je odličan sobni bicikl za vježbanje kod kuće s kojim ćete lako smršaviti i potrošiti kalorije, smanjiti masne naslage i dovesti svoje tijel... Pročitaj cijeli opis
449,00 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
451,65 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 22:32.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fitness.com.hr ponudi
Cijena s dostavom
452,14 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Proizvođač
Opterećenje/Nosivost (kg)
130
Položaj sjedenja
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01733020
Prijavi grešku
Sobni bicikl Kettler Ride 100 je odličan sobni bicikl za vježbanje kod kuće s kojim ćete lako smršaviti i potrošiti kalorije, smanjiti masne naslage i dovesti svoje tijelo u odličnu formu.

Magnetni sustav otpora osigurava miran i tihi rad, dok masa zamašnjaka od 6 kg osigurava odlične performanse za vježbanje. Otpor može se prilagoditi u 8 razina što omogućava prilagodbu prema vašem stupnju kondicije.

Računalo s LCD zaslonom na sobnom biciklu Kettler Ride 100 prikazuje važne podatke poput potrošnje kalorija, vrijeme vježbanja, brzinu, prijeđenu udaljenost i mjerenje pulsa. Kada prijeđete optimalni broj pulsa obavijestiti će vas vizualni signal upozorenja. Puls se mjeri senzorima koji su integrirani u ručke ovog sobnog bicikla.

Sobni bicikl ima držač za vaš tablet kako bi mogli gledati video sadržaj tijekom vježbanja ili slušati omiljenu glazbu.

Sjedalo se može podesiti horizontalno i vertikalno, a ručke prilagoditi kako bi zauzeli što udobniji položaj dok vježbate na sobnom biciklom Kettler Ride 100. Također, Kettler Ride 100 sobni bicikl ima praktične kotačiće za lakše pomicanje u prostoru ako ga želite pospremiti nakon vježbanja.

Vježbanje na sobnom biciklu donosi puno pozitivnih prednosti, učinkovito pomaže pri mršavljenju i održavanju idealne tjelesne težine, služi i za razvoj mišića donjeg dijela tijela. Redovita vožnja sobnog bicikla također može pomoći u smanjenju visokog krvnog tlaka, regulira razinu šećera u krvi, pa čak i pomaže u sprečavanju srčanih bolesti.

Sobni bicikl je odlična sprava za kućni trening. Odradite aerobni trening u udobnosti svojeg doma, smanjite masne naslage na tijelu i poboljšajte svoju kondiciju.
KETTLER sobni bicikl Ride 100
KETTLER sobni bicikl Ride 100
449,00 €
u Fitness.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe