Grey Away - Sprej protiv sijede kose

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Sprej je namijenjen svima koji žele ukloniti sijedu kosu i vratiti kosi svoju prirodnu boju – za muškarce i žene, bez obzira na dob.

Svima je poznato klasično bo... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 7:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o LocoNatura ponudi
Ponuda trgovine LocoNatura za proizvod Grey Away - Sprej protiv sijede kose. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012A505B
Prijavi grešku

Sprej je namijenjen svima koji žele ukloniti sijedu kosu i vratiti kosi svoju prirodnu boju – za muškarce i žene, bez obzira na dob.

Svima je poznato klasično bojanje kose, ali to nije najbolje rješenje jer je komplicirano, otrovno, nezdravo za kosu, a i ne prekrije cijelu sivu boju. Što učiniti?

Zbog svega toga znanstvenici su odlučili pronaći aktivne sastojke koji bi mogli utjecati na dugoročno tamnjenje već sijede kose. Srećom, moderna znanost otkrila je prave učinke sastojka zvanog Bizmutov citrat (Bismuth citrate*) za kojeg su uspjeli dokazati da može utjecati na postupno zatamnjenje kose sve do željene boje.

Taj sastojak mijenja boju kose sa sive na tamniju jer reagira sa sumporom iz keratina u kosi i oksidira na površini kose – točno tamo gdje je potrebno. Konačnoj formuli se za postizanje najboljeg mogućeg učinka dodaje i D-panthenol ili Vitamin B5, prirodni sastojak koji se nalazi u koži i kosi te je neprocjenjiv za njihov pravilni rast. Zbog njegovog prirodnog izvora koža ga vrlo dobro podnosi i praktički nema slučajeva nuspojava ili alergije na njega. Zato se vrlo često koristi i u kozmetici za osjetljivu kožu.*

Sastojci: Aqua (Purified water), Propylene glycol, Triethanolamine, Sodium thiosulfate, Sulfur, Bismuth Citrate, Panthenol, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Geraniol, Citronellol.
Proizvodi, puni i odgovoran je za sadržaj: Medex Scientific, The Old Grain Store 4, Denne Road RH12 1JE, Great Britain
Proizvod je prijavljen u CPNP portal pod referencijskim brojem:1298859

Grey Away - Sprej protiv sijede kose
Grey Away - Sprej protiv sijede kose
29,99 €
u LocoNatura

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe