Auna Pro DisGo Box 2100 DVD, prijenosni PA sustav, maks. 300 W, TFT zaslon od 9 ", DVD

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Prijenosni PA sustav auna Pro DisGo Box 2100 DVD idealan je uređaj za sve ljubitelje karaoke koji žele podijeliti svoje oduševljenje s prijateljima i poznanicima. Zahvalj... Pročitaj cijeli opis
384,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Auna Pro DisGo Box 2100 DVD, prijenosni PA sustav, maks. 300 W, TFT zaslon od 9 ", DVD. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012A8C2B
Prijavi grešku
Prijenosni PA sustav auna Pro DisGo Box 2100 DVD idealan je uređaj za sve ljubitelje karaoke koji žele podijeliti svoje oduševljenje s prijateljima i poznanicima. Zahvaljujući 2 x 10 "(25,5 cm) subwooferu, funkciji kolica, integriranom DVD uređaju, bežičnom UHF mikrofonu i izdržljivoj 7 A 12 V bateriji, nema ograničenja za bilo koju stranku. Nema više dosadnog spajanja pojedinih uređaja za savršenu raspjevanu bradavicu! Zahvaljujući ugrađenom DVD uređaju za reprodukciju, moguće je učitati karaoke video zapise u različitim formatima i reproducirati ih na velikom 9 "(23 cm) TFT zaslonu. Oba snažna subwoofera od 10" (25,5 cm) s XMR Bass tehnologijom opskrbljuju okoliš snažnim basovima, koji ulaze pod kožu, a visokotonac od 3 "(7,5 cm) osigurava zaobljenu zvučnu sliku. Razne mogućnosti povezivanja pružaju željeni zvuk: putem Bluetooth veze s popisa za reprodukciju na vašem pametnom telefonu, tabletu ili MP3 uređaju, spajanjem USB ključa ili SD kartica putem USB priključak i SD utor ili putem linijskog ulaza s drugih HiFi audio uređaja kao što su CD uređaji i stereo sustavi. Ulaz za mikrofon i ulaz za električnu gitaru dovršavaju brojne mogućnosti povezivanja. Bežični UHF mikrofon pobrinut će se za izvrsne karaoke izvedbe, zadivljujuće pjevačke izvedbe Odvezan kabelima, mikrofon se može pohvaliti bez problema na velikim udaljenostima - idealno za povezivanje ublika do diania. DVD prijenosni PA sustav auna Pro DisGo Box 2100 dobro je opremljen za mobilnu upotrebu na raznim događanjima. Robusna konstrukcija podnosi opterećenje, dok izvlačna ručka kolica omogućuje čak i velikim DJ-ima da udobno povuku sustav. Snažna baterija od 7 A 12 V omogućuje 3 do 5 sati neprekidnog rada. Naravno, DisGo Box 2100 DVD također se lako može spojiti na električnu mrežu. Punopravni daljinski upravljač pobrinut će se i za daljinsko upravljanje. Bilo da su to karaoke večeri, DJ nastupi ili moderiranje pred publikom, prijenosni PA sustav auna Pro DisGo Box 2100 DVD svugdje će ostaviti uvjerljiv dojam.
Auna Pro DisGo Box 2100 DVD, prijenosni PA sustav, maks. 300 W, TFT zaslon od 9 ", DVD
Auna Pro DisGo Box 2100 DVD, prijenosni PA sustav, maks. 300 W, TFT zaslon od 9 ", DVD
384,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe