NEPAL EVO GTX

NEPAL EVO GTX

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Zimske lagane vrhunske gojzerice za alpinizam i visokogortvo. Zbog tehničkih svojstava iznimno su udobne i omogućuju laganu kontrolu kod penjanja i hodanja. Brzo i učinko... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Materijal
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012C7224
Prijavi grešku
Zimske lagane vrhunske gojzerice za alpinizam i visokogortvo. Zbog tehničkih svojstava iznimno su udobne i omogućuju laganu kontrolu kod penjanja i hodanja. Brzo i učinkovito vezanje i odlična stabilnost. Sistem 3D Flex omogućuje optimalnu gibljivost u gležnju. S vanjske strane su napravljene od 3mm debele vodonepropusne kože Idro-Perwanger®. U potplatu se nalazi 9mm debela toplinska izolacija Ibi-Thermo i poliuretanska pjena za udobnost i ublažavanje. Unutarnji materijal Gore-Tex® Insulated Comfort odlično toplinski izolira, dobro diše i štiti od vode. Jezik se može podešavati i odstraniti, a gojzerica se može prilagoditi različitim tipovima nogu. Potplat je guma Vibram® sa sistemom Impact Brake, koja se može zamijeniti nakon što se potroši. Odgovara automatskim derezama. Zaštitna guma oko cijele gojzerice.

Karakteristike:

Masa:

2.080 g/par

Membrana:

Gore-tex® Insulated Comfort

Potplat:

Vibram® IBS

Dereze:

automatske

Materijal:

Koža

NEPAL EVO GTX
NEPAL EVO GTX
226,89 €
u Iglusport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe