BOSCH perilica posuđa SPV6ZMX23E (4242005215058)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis
Perilice posuđa PerfectDry za najbolje rezultate sušenja s fleksibilnim i praktičnim rješenjima za punjenje i postavljanje raznih vrsta posuđa. Pročitaj cijeli opis
895,50 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
900,50 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 20:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Ponuda trgovine kingtrade.hr za proizvod BOSCH perilica posuđa SPV6ZMX23E (4242005215058). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Energetski razred
Glasnoća (u dB)
43 dB
Konzola za upravljanje
Nova energetska klasa (2021)
C
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01307197
Prijavi grešku
Opis
Perilice posuđa PerfectDry za najbolje rezultate sušenja s fleksibilnim i praktičnim rješenjima za punjenje i postavljanje raznih vrsta posuđa.
TimeLight: status programa i preostalo vrijeme jasno se prikazuju na podu u visokoj razlučivosti.
AquaStop: 100% jamstvo za štetu uzrokovanu vodom tijekom cijelog uporabnog vijeka.
Zaštita stakla: za nježno pranje vaših čaša i delikatnog posuđa.
EcoSilence Drive: posebna ušteda energije i tih rad s osobito dugim uporabnim vijekom.
Desetogodišnje jamstvo: naše uvjerljivo obećanje kvalitete protiv hrđanja unutarnje kade.

TimeLight: projicira točno preostalo vrijeme na vaš pod.
Funkcija TimeLight obavještava vas o radu vaše perilice, a preostalo vrijeme pranja projicira se na pod. Uz to se prikazuje i trenutačna faza tijeka rada.
Automatski programi
Jamče automatske optimalne performanse čišćenja. Količina vode, temperatura vode i vrijeme ispiranja prilagođavaju se točno razini zaprljanosti, što dovodi do najboljih rezultata uz manju potrošnju vode i energetske uštede.
Vidljivo više fleksibilnosti i bolja upotreba prostora.
Pokretni dijelovi su crveni ili sivi, ovisno o modelu perilice posuđa.
Rackmatic
Zahvaljujući trostrukom sustavu rackmatic, moguće je jednostavno prilagoditi visinu gornje košare do 5 cm. To možete učiniti dok je puna. To znači još više mogućnosti prilagodbe i maksimalnu fleksibilnost.
Zaštita stakla
Zaštita stakla za njegu čaša i osjetljivog posuđa. Budući da meka voda uzrokuje koroziju stakla, perilice posuđa marke Bosch s tehnologijom za zaštitu stakla reguliraju stupanj tvrdoće vode. Tako se osigurava optimalna zaštita dragocjenog staklenog i osjetljivog porculanskog posuđa koje iziskuje posebnu njegu.
Vodič Easy Start
Odabir pravog programa pranja za vašu perilicu posuđa može biti ne samo zbunjujuće nego i često može dovesti do nesavršenih rezultata pranja. Home Connect s funkcijom vodiča Easy Start prekida nagađanje i uvijek preporučuje pravi program za vas - izravno iz vašeg mobilnog uređaja. Svaki put. I prilikom svakog pranja. Morate samo unijeti razinu zaprljanosti i vrstu te količinu posuđa ili kuhinjskog pribora kojeg namjeravate prati u aplikaciju Home Connect. Tako možete jednostavno izabrati pravi program i dobiti savršene rezultate, prilikom svakog ciklusa.
Brojač tableta
Kad vam je potrebno čisto posuđe, ne želite ostati bez tableta za perilicu posuđa. Brojač tableta u aplikaciji Home Connect prati vašu potrošnju i obaviještava vas putem push obavijesti kada vam preostane zadnjih pet tableta u skladu s vašom zadnjom nabavkom. Putem izravne poveznice možete ponovno naručiti novi paket. Konačno, perilica posuđa koja se pobrine sama za sebe.
Push obavijesti
Čekanje da perilica posuđa završi trati vrijeme i može uzrokovati nepotreban stres. Posebice onima s puno obaveza. Home Connect vas umiruje i pomaže vam da produktivnije iskoristite svoje vrijeme. Ako želite, perilica posuđa može vam slati push obavijesti izravno na vaš mobilni uređaj i tako vas obavijestiti o trenutnom statusu programa perilice kao i prenijeti vam druge korisne informacije. Obavljanje više stvari odjednom upravo je postalo malo jednostavnije.
Tehnologija ActiveWater: manje vode, više energije, bolji učinak.
Ova inovativna tehnologija ispiranja osigurava najveću učinkovitost i postupak ispiranja koji nije štetan za okoliš te postiže izvrsne reultate čišćenja. Voda i energija štede se zahvaljujući ciljanoj distribuciji vode, optimiziranoj tehnologiji filtara, brzom zagrijavanju i većoj učinkovitosti pumpe za povećanu cirkulaciju vode.
Motor EcoSilence TMl: snažan, izdržljiv, tih i učinkovit.
Kako bismo poboljšali učinkovitosti čišćenja razvili smo ekonomični motor EcoSilence TM. Iznimno je tih, učinkovit i jamči nisku potrošnju elekrične energije. Motor EcoSilence TM radi bez četki, vrlo je tih i automatski osigurava vrhunske rezultate.
DosageAssist osigurava optimalne rezultate učinkovitim otapanjem tablete za pranje.
DosageAssist osigurava optimalne rezultate čišćenja i tiše pranje. Deterdžent kaplje iz pretinca za sredstvo za pranje na posebni pladanj na gornjoj košari gdje se do kraja otapa.
Opcija IntensiveZone: učinkovito čisti lonce i tave pritiskom na gumb.
Opcija IntensiveZone, koja se može dodati u mnogo programa, pojačava pritisak mlaza i povećava temperaturu u donjoj košari. Jako zaprljani lonci i tave optimalno se čiste, dok se delikatnije posuđe može staviti u gornju košaru.
Senzor napunjenosti:
Senzor napunjenosti: zahvaljujući senzoru napunjenosti možete uštedjeti energiju kada perete manje posuđa. Automatski štedi vodu i energiju prilikom pranja manje posuđa. Količinu posuđa mjeri senzor brzine okretanja koji očitava razinu vode. Za veće količine posuđa potrebno je više vode za namakanje i razina vode se smanjuje. U tom se slučaju dodaje više vode.
Silence program
Program Silence najtiši je način pranja posuđa. Njegovom aktivacijom automatsk
BOSCH perilica posuđa SPV6ZMX23E (4242005215058)
BOSCH perilica posuđa SPV6ZMX23E (4242005215058)
895,50 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe