The Quick Fix Circle

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Za sve one koji su uvijek u žurbi ili ih čeka tjedan pun aktivnosti The Quick Circle maska s crvenom glinom i hijaluronskom kiselinom je idealan izbor.
Maska za tr... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 4:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod The Quick Fix Circle. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01308246
Prijavi grešku

Za sve one koji su uvijek u žurbi ili ih čeka tjedan pun aktivnosti The Quick Circle maska s crvenom glinom i hijaluronskom kiselinom je idealan izbor.
Maska za trenutnu obnovu kosu, savršeno hidratizirana i zaglađena kosa u par minuta.
U samo 3 minute kosa je hidratizirana i zaglađena što olakšava raščešljavanje. Kosa je mekana, svilena i podatna. Idealno za sve tipove kose, kad god je žurba.
Svaka vrsta gline je jedinstvena i rezultat je specifičnog sastava tla s kojeg potječe, vode i klimatskih procesa. Različiti sastav minerala daje glini različite boje i svojstva.
Hijaluronska kiselina karakteristična je po tome što se gotovo trenutno veže na strukturu kose i pomalo otpušta vlagu u strukturu kose što omogućuje dugoročnu hidratizaciju.
Prednosti:
Brzi, vidljivi učinak u samo 3 min primjene.
Dodatna hidratacija
Snažna njega kose
Hidratizirana, meka i sjajna kosa.
Ne sadrži silikone ni umjetne boje.

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, GLYCERYL STEARATE, QUATERNIUM-87, KAOLIN, ISOPROPYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL OLIVATE, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, HYDROGENATED RAPESEED ALCOHOL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, LIMONENE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL.
Savjet za korištenje: Nakon pranja kose, nanijeti na ručnikom prosušenu kosu. Ostaviti da djeluje 3 min, raščešljati, zatim isprati. Kosu osušiti kao i obično. Multi - masking: Nanijeti The Quick Fix Circle masku na duljinu i krajeve za dodatnu hidrataciju, a na vlasište The Purity Circle masku za detoksikaciju.
The Quick Fix Circle
The Quick Fix Circle
8,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe