The Wake - Up Circle

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Za sve koji često putuju i daleko su od kuće. Za ljubitelje noćnog života i zabave. The Wake - Up Circle nova energija i volumen za iscrpljenu kosu i vlasište.
S l... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena jučer u 2:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod The Wake - Up Circle. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0130824B
Prijavi grešku

Za sve koji često putuju i daleko su od kuće. Za ljubitelje noćnog života i zabave. The Wake - Up Circle nova energija i volumen za iscrpljenu kosu i vlasište.
S ljubičastom glinom i ekstraktom rodile. Daje energiju i volumen kosi i obnavlja tonus i hidrataciju vlasišta.
Beživotnu kosu vraća u život. Idealan obnavljajući tretman nakon stresnih situacija ili izloženosti ekstremnim vremenskim uvjetima.
100% prirodna ljubičasta glina sadrži minerale koji snažno djeluju na vraćanje ravnotežu i zaustavljaju štetne utjecaje stresa. Ekstrakt rodiole uravnotežuje stanje vlasišta i kose.
Prednosti
Vraća volumen i živahnost kosi nakon stresnih situacija
Poboljšava tonus vlasišta
Hidratizira kosu i vlasište
Snažna obnova vraća kosi kvalitetu
Ne sadrži silikone ni umjetne boje

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ALCOHOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, GLYCERYL STEARATE, KAOLIN, PANTHENOL, ISOPROPYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, VP/DMAPA ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERYL OLIVATE, DISODIUM EDTA, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, HYDROGENATED RAPESEED ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, CITRIC ACID, GERANIOL, CITRONELLOL, RHODIOLA ROSEA ROOT EXTRACT, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, BENZALKONIUM CHLORIDE.
Savjet za korištenje: Nanesi na vlasište i čistu, ručnikom prosušenu kosu. Nakon 10 min djelovanja, pročešljaj i isperi. Nastavi sa sušenje i uobičajenim oblikovanjem frizure. Multi - masking: Za revitalizirajući efekt nanesi The Wake - Up Circle na duljinu i vrhove, a na vlasište The Purity Circle radi detoksikacije. Ili kao njegujući i revitalizirajući tretman, nanesi na duljinu i vrhove The Renaissance Circle ili The Spotlight Circle, a The Wake - Up Circle na vlasište.
The Wake - Up Circle
The Wake - Up Circle
8,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe