This is a Sea Salt Spray

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Sea Salt sprej idealan je za postizanje neurednog, ležernog izgleda kao da smo se upravo vratili s plaže, za kosu punu volumena s mat efektom. Kosu čini lagano valovit... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 2:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod This is a Sea Salt Spray. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0130824C
Prijavi grešku

Sea Salt sprej idealan je za postizanje neurednog, ležernog izgleda kao da smo se upravo vratili s plaže, za kosu punu volumena s mat efektom. Kosu čini lagano valovitom, a frizuru bujnom.
Umanjuje elektricitet kose. Sinergija različitih sastojaka s jakom snagom hidratacije koje vežu molekule vodu u vlas te se postupno oslobađaju za poboljšanje performansi proizvoda i održavanje zdrave strukture kose. Posebna interakcija sastojaka formule omogućava izvrstan styling efekt, punoću kose i odličnu definiciju, bez dodavanja smole. Mješavina soli (magnezijev sulfat, natrijev klorid) daju mat efekt i maksimiziraju volumen, a morska sol vraća mineralnu ravnotežu kose. Ne sadrži parabene ni dodane boje.
Quote: Sol u kosi je senzualna. Sol u životu je čista strast.

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, MAGNESIUM SULFATE, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, POLYSORBATE 20, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM / FRAGRANCE, CITRIC ACID, MARIS SAL / SEA SALT / SEL MARIN.
Savjet za korištenje: Nanosi se na suhu ili vlažnu kosu, ostavi da se osuši na zraku. Tip: za extra volumen, malu količinu nanesi u korijen kose i lagano prosušiti sušilom za kosu.
This is a Sea Salt Spray
This is a Sea Salt Spray
20,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe