GORENJE ugradna perilica posuđa INT GV651D60

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Uvijek čiste bočice za djecu
Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da ć...
Pročitaj cijeli opis
406,00 €
Cijena s dostavom
410,00 €
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 16:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o BigBoom.eu ponudi
Ponuda trgovine BigBoom.eu za proizvod GORENJE ugradna perilica posuđa INT GV651D60. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Efikasnost sušenja
A
Energetski razred
Glasnoća (u dB)
45 dB
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01324D42
Prijavi grešku
Uvijek čiste bočice za djecu
Ova opcija produžuje vrijeme pranja i povećava temperaturu za 5°C što u kombinaciji s intenzivnim programom pranja znači da će temperatura pranja od 75°C uništiti većinu bakterija. Program, koji oponaša proces sterilizacije, osmišljen je za obitelji s malom djecom, a namijenjen pranju bočica i slične opreme za bebe.

Automatsko otvaranje vrata nakon završetka pranja
Po završetku ciklusa pranja, vrata perilice posuđa se automatski otvaraju kako bi višak pare izašao van. Istovremeno u perilicu ulazi svjež zrak što omogućava da je oprano posuđe (pogotovo plastično) u potpunosti osušeno. Odlično rješenje za brzo sušenje uz malu potrošnju energije.

Bez brige o izlijevanju vode
Uz sigurnosnu značajku AquaStop perilicu posuđa možete bez brige ostaviti da radi preko noći ili za vrijeme vaše odsutnosti. U slučaju puštanja ili izlijevanja vode, AquaStop automatski prekida dovod vode dok crpka ispumpa preostalu vodu iz kade perilice posuđa. AquaStop ostaje potpuno funkcionalan kroz cijeli životni vijek perilice.
GORENJE ugradna perilica posuđa INT GV651D60
GORENJE ugradna perilica posuđa INT GV651D60
406,00 €
u BigBoom.eu

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe