GARMIN pametni hibridni sat vivomove Style, Silver-Moss green

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Naglasi svoj klasični stil s modernim dodatkom – Garmin Vivomove Style satom! Tradicionalni izgled analognog sata kombiniran je s pametnim, modernim funkcijama koje ... Pročitaj cijeli opis
311,90 €
Besplatna dostava
Dostupnost

na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Abrakadabra ponudi
Ponuda trgovine Abrakadabra za proizvod GARMIN pametni hibridni sat vivomove Style, Silver-Moss green. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
GPS prijamnik
ne
Izgled
Kompatibilan sa
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01337DD5
Prijavi grešku
Naglasi svoj klasični stil s modernim dodatkom – Garmin Vivomove Style satom! Tradicionalni izgled analognog sata kombiniran je s pametnim, modernim funkcijama koje će ti pomoći da ostvariš svoje fitness ciljeve i pojednostaviš praćenje svog napretka.
Ovaj sat ima dvostruki tajni zaslon koji je osjetljiv na dodir, a na kojem možeš pratiti svoj napredak i upravljati pametnim funkcijama. Zasloni se pale pokretom ruke prema gore i na taj način možeš pročitati i poruke, a ovaj sat ti omogućava i plaćanje kada uz sebe nemaš novčanik jer podržava Garmin Pay.
Garmin Vivomove Style predstavlja ti revolucionarni dvostruki AMOLED zaslon koji se pojavljuje kada ga trebaš i prikazuje ti pristigle poruke, otkucaje srca, prijeđenu udaljenost i još mnogo toga. Kada se zaslon aktivira, kazaljke se pomaknu da bi zaslon bio pregledniji. Osim što se uklapa u svaki stil ovaj sat ima i brojne funkcije.
Sat je multisport što znači da možeš njime pratiti više sportova poput trčanja, plivanja i vožnje biciklom. Vodootporan je do 5 ATM, a njime možeš pratiti intervale vježbanja, prijeđenu udaljenost i potrošene kalorije na temelju pulsa jer ima ugrađen senzor za praćenje otkucaja srca. Sat također prati i tvoj san.
Garmin Vivomove Style ima bateriju koja može trajati do 7 dana sa samo jednim punjenjem što znači da će izdržati sve tvoje aktivnosti preko radnog tjedna bez potrebe za dodatnim punjenjem. Nema više brige oko baterije, samo uživaj!
GARMIN pametni hibridni sat vivomove Style, Silver-Moss green
GARMIN pametni hibridni sat vivomove Style, Silver-Moss green
311,90 €
u Abrakadabra

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe