Capital Sports Radni prostor Go, traka za trčanje, 350 W, 0,8 - 6 km / h, visina 11 cm, ružičasto-zlatna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Iskoristite svoje radno vrijeme već sada: traka za trčanje Capital Sports Workspace Go nudi svima na poslu ili u kućnom uredu priliku da učinkovito rade na svojoj kondici... Pročitaj cijeli opis
422,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 16:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Capital Sports Radni prostor Go, traka za trčanje, 350 W, 0,8 - 6 km / h, visina 11 cm, ružičasto-zlatna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01341144
Prijavi grešku
Iskoristite svoje radno vrijeme već sada: traka za trčanje Capital Sports Workspace Go nudi svima na poslu ili u kućnom uredu priliku da učinkovito rade na svojoj kondiciji i učine nešto za svoje zdravlje. Tijekom radnog vremena ojačajte kardiovaskularni sustav, izdržljivost i pokretljivost, a istovremeno ublažite stres. Pređena udaljenost, vrijeme trčanja, brzina i potrošene kalorije mogu se u bilo kojem trenutku prikazati na jasnom zaslonu, što olakšava svakodnevni trening. Niska brzina trake za trčanje Capital Sports Workspace Go u rasponu od 0,8 do 6 km / h sprječava previše napora i osigurava maksimalnu sigurnost u svakom trenutku dok sporo trčite u uredu ili kod kuće, zajedno s površinom protiv klizanja. Još jedna posebna značajka trake za trčanje Capital Sports Workspace Go je Smart Space Concept. Sa svojim ultra ravnim dizajnom visine od samo 11 cm i vrlo male težine od samo 25 kg, ovaj uređaj štedi prostor i jednostavan je za nošenje. Korisna su dva transportna kotača na prednjoj strani uređaja. Praktični daljinski upravljač također olakšava upravljanje bez silaska s uređaja tijekom treninga. Koristite traku za trčanje Capital Sports Workspace Go na praktičan način za kombiniranje rada i treninga.
Capital Sports Radni prostor Go, traka za trčanje, 350 W, 0,8 - 6 km / h, visina 11 cm, ružičasto-zlatna
Capital Sports Radni prostor Go, traka za trčanje, 350 W, 0,8 - 6 km / h, visina 11 cm, ružičasto-zlatna
422,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe