BOSCH ugradbena perilica posuđa SMV4EVX14E

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bolja djelotvornost sušenja s povezanom perilicom posuđa za pametno daljinsko upravljanje.

EfficientDry: poboljšana djelotvornost sušenja ...
Pročitaj cijeli opis
688,50 €
2-3 dana
Istaknute ponude
?

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
693,50 €
Dostupnost

Nema na zalihi. Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kingtrade.hr ponudi
Sve ponude
Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Mikronis ponudi
Proizvođač
Glasnoća (u dB)
44 dB
Konzola za upravljanje
Nova energetska klasa (2021)
C
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01CFF462
Prijavi grešku
Bolja djelotvornost sušenja s povezanom perilicom posuđa za pametno daljinsko upravljanje.

EfficientDry: poboljšana djelotvornost sušenja automatskim otvaranjem vrata.
Košare VarioFlex i VarioDrawer: poboljšane mogućnosti prilagodbe uz dodatan prostor na svim razinama.
Silence Plus: izvanredno tiha perilica posuđa od 44 dB.
Home Connect: kućanski aparati s pametnim povezivanjem za ugodniju svakodnevicu.
Brojač tableta vam omogućuje da pratite preostale tablete u perilici posuđa i obavještava vas kada se ponestane.

EfficientDry
Vađenje posuđa koje nije dobro dobro osušeno ili je prevruće može biti naporno. Uz EfficientDry, vrata vaše perilice posuđa otvaraju se automatski nakon završetka programa. To praktično rješenje unaprijeđuje postupak sušenja, sprječava kondenzaciju i nježno hladi vaše posuđe, tako da je spremno na vađenje bez potrebe ručnog sušenja. To ne znači samo poboljšanje rezultata čišćenja, već i uštedu energije.

Košare VarioFlex i VarioDrawer
VarioFlex-baskets i VarioDrawer: Sustav košara VarioFlex podrazumijeva visoku fleksibilnost i praktičnost pri rukovanju košarama. To omogućuje osam pomičnih elemenata u gornjoj košari (držač za čaše, sklopivi držači i police). Zahvaljujući crvenim dodirnim točkama uvijek možete odmah vidjeti gdje i kako možete namjestiti košaru za lakše postavljanje posuđa. Donja košara sadrži čak devet pomičnih elemenata (straga viših zbog držača za čaše, sklopivih držača i polica). Skoplivi držači pružaju dodatnu zaštitu i stabilnost zbog zaobljenih rubova. Zahvaljujući ručkama od nehrđajućeg čelika sve je lako dostupno.

VarioDrawer
Ponekad vam ne stane baš sve u perilicu posuđa zato što ona nije dovoljno fleksibilna. Ladica VarioDrawe nudi dodatnu razinu na vrhu perilica posuđa Activewater koja rješava taj problem. To je savršeno mjesto za pribor za jelo i manji kuhinjski pribor poput zaimača i metlica za miješanje, a stanu i šalice za espresso. Tako imate veću fleksibilnost pri punjenju perilice posuđa i više mjesta u donjoj košari. Košaru za pribor za jelo također možete zamijeniti ladicom VarioDrawer kako biste stvorili dodatni prostor za do 14 kompleta posuđa u perilicama od 60 cm te deset kompleta posuđa u perilicama od 45 cm. Tako vaša perilica posuđa postaje fleksibilnija i udobnija za punjenje.

Rackmatic
Zahvaljujući trostrukom sustavu rackmatic, moguće je jednostavno prilagoditi visinu gornje košare do 5 cm. I to možete učiniti dok je puna.I to možete učiniti dok je puna. To znači još više mogućnosti prilagodbe te tako maksimalnu fleksibilnost.To znači još više mogućnosti prilagodbe te tako maksimalnu fleksibilnost.

Silence program
Program Silence najtiši je način pranja posuđa. Njegovom aktivacijom automatski smanjujete razine buke vaše perilice posuđa na najniži mogući minimum. To se postiže posebno prilagođenim programom pranja Eco 50°C, manjim tlakom raspršivanja i duljom fazom čišćenja.

Silence Plus 44 dB
Buku nitko ne voli. Stoga, ako su vam mir i tišina stvarno važni, rješenje je perilica posuđa Silence Plus 44 dB. Zahvaljujući ovoj izvanredno tihoj perilici posuđa moći ćete uživati u miru svoje kuhinje.


Vodič Easy Start
Odabir pravog programa pranja za vašu perilicu posuđa ne samo da može biti zbunjujući, već često može dovesti do manje savršenih rezultata čišćenja. Home Connect s funkcijom vodiča Easy Start uklanja nagađanje i uvijek preporučuje pravi program za vas - izravno s vašeg mobilnog uređaja. Svaki put. I sa svakim pranjem. Jedino što trebate učiniti jest unijeti stupanj zaprljanosti te vrstu i količinu posuđa ili pribora za pranje u aplikaciju Home Connect. Tako možete jednostavno izabrati pravi program i postići savršene rezultate, ciklus po ciklus.

VoiceControl
Zahavljujući partnerstvu s Amazon Alexom, svojom perilicom posuđa možete upravljati i glasom. Molimo provjerite da li je relevantna "Home Connect" funkcija unutar aplikacije Alexa dostupna za vašu državu i jezik. Aktivirajte odgovarajuću funkciju i uspostavite vezu između Amazon Alexe i vašeg kućanskog uređaja.

Brojač tableta
Brojač tableta vam omogućuje da pratite broj preostalih tableta u perilici posuđa. Nakon svake kupnje tableta, samo unesite broj tableta u aplikaciju Home Connect i brojač tableta počet će odbrojavati broj tableta u svakom ciklusu. Poslat će vam obavijest putem aplikacije Home Connect kada je ostatak ispod identificiranog broja. Tako su vaše tablete za perilicu posuđa uvijek pod vašom kontrolom kada su vam potrebne.

Push obavijesti
Čekanjem da vaša perilica posuđa završi može gubiti vrijeme i uzrokovati nepotreban stres. Posebno za one koji imaju puno obaveza. Home Connect pruža smirenje i pomaže vam da budete produktivniji sa svojim vremenom. Ako želite, push obavijesti mogu se slati iz vaše perilice posuđa izravno na vaš mobilni uređaj, prigodno vas obavještavajući o trenutnom statusu programa vaše perilice posuđa, kao i drugim korisnim informacijama. Više zadataka u kući i izvan nje postalo je malo lakše.

Omiljena funkcija
U potpunosti iskoristite našu povezanu perilicu posuđa i pojednostavite svoj život. S omiljenom funckijom možete jednostavno postaviti svoje najčešće upotrebljavane programe i mogućnosti kao svoju omiljenu kombinaciju. Programiranu je postavku moguće pokrenuti putem aplikacije Home Connect ili izravno putem zaslona jednim korakom. Na primjer, možete kombinirati mogućnost Extra Dry s programom Eco 50° i perilicu posuđa pokrenuti samo jednim dodirom. Personalizirana postavka koja vaše posuđe čisti samo jednim dodirom.

AquaStop
Zaštita od propuštanja ključna je za perilicu posuđa. Naš sustav Aqua Stop pruža nepogrešivu zaštitu od propuštanja. Kad senzor prepozna propuštanje, perilica posuđa automatski prestaje s radom i ispumpava vodu kroz cijev s dvostrukom stijenkom. Sa sustavom AquaStop zaštićeni ste od oštećenja uzrokovanih vodom i to vrijedi tijekom cijelog radnog vijeka vašeg uređaja.

ActiveWater
Inovativna Bosch tehnologija ActiveWater maksimizira učinkovitost za postizanje izvanrednih rezultata uz zaštitu okoliša. Pažljivo ciljanom distribucijom vode, poboljšanom tehnologijom filtera, bržim zagrijavanjem i povećanom snagom crpke za veću cirkulaciju vode, perilice posuđa ActiveWater daju vrhunske rezultate.

EcoSilence Drive
Održavanje čistoće u kući može biti težak zadatak. A tišina se ponekad čini kao nemoguća misija. Naše perilice posuđa s motorom EcoSilence Drive jamče visokoučinkovito čišćenje uz niske razine buke. Opremljene motorom bez četkica koji štedi energiju i optimalno smanjuje buku trenja, perilice sa sustavom EcoSilence Drive jamče glađi i tiši rad. Sada uživajte u domu koji je čist i jednako tih.
BOSCH ugradbena perilica posuđa SMV4EVX14E
BOSCH ugradbena perilica posuđa SMV4EVX14E
688,50 €
u kingtrade.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe