GLAMOX norveški radijator H30 H10 KDT

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Glamox H30 je nova linija grijaćih panela. Inovativni norveški radijator objedinjuje zahtjeve i dizajna i funkcionalnosti. Modernom izvedbom i koloritom osvje... Pročitaj cijeli opis
324,72 € -10 %
292,25 €
-10 %324,72 €
+ troškovi dostave

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o KlimaCentar ponudi
Ponuda trgovine KlimaCentar za proizvod GLAMOX norveški radijator H30 H10 KDT. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Grijanje na
Oblik radijatora
Snaga (u W)
1000 W
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0135488E
Prijavi grešku
Glamox H30 je nova linija grijaćih panela. Inovativni norveški radijator objedinjuje zahtjeve i dizajna i funkcionalnosti. Modernom izvedbom i koloritom osvježava prostor pa se uklapa u raznovrsne interijere. Prirodnom cirkulacijom hladan zrak ulazi na donji otvor. Prelaskom preko grijača velike aktivne površine, zrak se zagrijava na temperaturu oko 75°C i izlazi na gornji otvor direktno u prostor. Ovakav princip rada ne narušava klimu u Vašem prostoru i nema dizanja prašine iz tepiha i otirača. Ove osobine čine ovaj radijator izuzetno ekološkim. Posebno je to važno za osobe koje imaju problem sa disanjem.Jednostavnost uporabe, elegancija radijatora, optimalna iskoristivost te udobnost grijanog prostora, razlozi su zadovoljstva korisnika radijatora Glamox H30.
GLAMOX norveški radijator H30 H10 KDT
GLAMOX norveški radijator H30 H10 KDT
292,25 €
u KlimaCentar

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe