Glina za konje Like Ice za hlađenje -

Glina za konje Like Ice za hlađenje -

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Glina za konje Like Ice® ispire se brzo i lakoGlina za konje Like Ice sadrži poseban sastojak Sorboplex ™, koji ppočinje raditi na kontaktu kako bi učvrstio i ohladio vru... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 22:22.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Vitaminizakonje.com ponudi
Ponuda trgovine Vitaminizakonje.com za proizvod Glina za konje Like Ice za hlađenje -. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0135EA6C
Prijavi grešku
Glina za konje Like Ice® ispire se brzo i lakoGlina za konje Like Ice sadrži poseban sastojak Sorboplex ™, koji ppočinje raditi na kontaktu kako bi učvrstio i ohladio vruće, umorne noge nakon napornih vježbi.24-satna baza kaolin hladi noge, dok Aloe Vera i melaleuca umiruju i vlaže.Glina se lako pere, što je čini idealnim za prometno dvorište.LIKE ICE glina za konjeUpute za korištenje: Očistite željeno područje svih ostalih aplikacija. Nanesite sloj Like Ice gline debljine jedan centimetar na predviđeno područje. Omotajte pripravak vlažnim smeđim papirom ili lijepljenim filmom. Prekrijte pamučnim zavojem. Ostavite da stoji dvanaest sati, a zatim temeljito operite. Ponovite prema potrebi.Sastav: kaolin, voda, bentonit, glicerin, sorbopleks, borična kiselina, željezni sulfat, aloe vera, ulje čajevca.Isključivo za životinje. Ne nabosite proizvod direktno na otvorenu ranu.Čuvati na hladnom i suhom mjestu, izvan dosega djece. Ne uporabljavajte ako vidite da je ambalaža oštećenaProizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Nakon svake upotrebe zatvorite ambalažu.Nije za konzumaciju - ako ga konzumiraju ljudi/životinje, neka popiju puno vode i odmah nazovite liječnika/veterinara.Neto količina, serija ili referentni broj lota i datum isteka (primjenjuje se barem do navedenog datuma) su ispisani na pakiranju.Proizvedeno u SAD - u. Distribuira u EU: Equine America (UK) Ltd., UK.
Glina za konje Like Ice za hlađenje -
Glina za konje Like Ice za hlađenje -
73,20 €
u Vitaminizakonje.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe