MICROSOFT igraća konzola Xbox Series S

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sljedeća generacija igara donosi našu najveću biblioteku digitalnih lansiranja do sada u naš najmanji Xbox ikada. Uz dinamičnije svjetove, kraće vrijeme uči... Pročitaj cijeli opis
309,19 €
Sve ponude

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
314,18 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 12:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gamershop ponudi
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi

Proizvođač
Konzola
Tip konzole
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX012CA157
Prijavi grešku
Sljedeća generacija igara donosi našu najveću biblioteku digitalnih lansiranja do sada u naš najmanji Xbox ikada. Uz dinamičnije svjetove, kraće vrijeme učitavanja i dodatak Xbox Game Pass-a (prodaje se zasebno), potpuno digitalna Xbox Series S najbolja je vrijednost u igrama. Igre s ikonom Optimized for Xbox Series X | S pokazat će neusporedivo vrijeme učitavanja, poboljšane vizuale i stabilniju brzinu kadrova do 120 FPS. To uključuje nove naslove izgrađene izvorno korištenjem razvojnog okruženja Xbox Series X | S, kao i prethodno objavljene naslove koji su obnovljeni posebno za Xbox Series X | S. Uz Smart Delivery možete kupiti podržanu igru jednom i uvijek imati najbolju dostupnu verziju za bilo koju konzolu na kojoj igrate. Bez obzira tražite li naslovnicu za jedan dan, jedan od preko stotinu favorita u biblioteci Xbox Game Pass ili bilo koji od tisuća kompatibilnih klasika unatrag, uvijek se ima što za igrati na potpuno digitalnoj Xbox Series S.
Pređite na digitalno pomoću Xbox Series S i izgradite biblioteku digitalnih igara. Vaše igre, spremanja i sigurnosne kopije sigurne su u oblaku. Osim toga, uživajte u mogućnosti unaprijed naručiti i predinstalirati nadolazeće igre kako biste bili spremni za igru čim se pokrenu. Xbox Velocity Architecture, pogonjen prilagođenim SSD -om, radi zajedno s inovativnim sustavom na tehnologiji čipova (SOC) kako bi pružio igranje do 120FPS na najmanjoj konzoli ikada.
Opremljen AMD-ovim Zen 2 i RDNA 2 arhitekturama, DirectX traženje zraka pruža istinito osvjetljenje, sjene i točne refleksije za stvaranje dinamičnih, živih svjetova. 3D prostorni zvuk sljedeća je evolucija u audio tehnologiji koja koristi napredne algoritme za stvaranje impresivnih svjetova realističnih koji vas stavljaju u središte vašeg iskustva.
MICROSOFT igraća konzola Xbox Series S
MICROSOFT igraća konzola Xbox Series S
309,19 €
u Gamershop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe