Klarstein Alpbach, električni kamin, 1800 W, 2 stupnja grijanja, 65 cm, kameni izgled

Klarstein Alpbach, električni kamin, 1800 W, 2 stupnja grijanja, 65 cm, kameni izgled

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Električni kamin Alpbach iz Klarsteina dočarao je ugodnu romantičnu atmosferu svojim izvanrednim efektom plamena.Po potrebi možete uključiti funkciju grijanja koja odmah ... Pročitaj cijeli opis
212,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 10:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarstein Alpbach, električni kamin, 1800 W, 2 stupnja grijanja, 65 cm, kameni izgled. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta kamina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01396687
Prijavi grešku
Električni kamin Alpbach iz Klarsteina dočarao je ugodnu romantičnu atmosferu svojim izvanrednim efektom plamena.Po potrebi možete uključiti funkciju grijanja koja odmah širi toplinu i snagom do 1800 W osigurat će ugodne temperature do 30 ° C. Za minutu će stvoriti ugodno, smirujuće okruženje. Osim prilagodljivog grijanja u 2 razine, također je moguće fleksibilno regulirati svjetlinu zidnog kamina u 4 razine. Ne moraš se ni pomaknuti. Kaminom se može upravljati ne samo pomoću upravljačke ploče uređaja, već i putem isporučenog daljinskog upravljača. Integrirane funkcije odbrojavanja i tjednog odbrojavanja pružaju još veću praktičnost. Tako možete programirati do 9-satnog odbrojavanja ili vrlo fleksibilnog tjednog odbrojavanja koji precizno definira vrijeme grijanja tijekom tjedna. Uz to, funkcija otkrivanja otvorenog prozora otkriva pad temperature za 4 ° C u roku od 10 minuta, a zatim automatski deaktivira grijanje. Potrebnu sigurnost pruža integrirana brava s ključem koja sprječava nenamjerne promjene postavki. Električni kamin Klarstein Alpbach također impresionira svojim visokokvalitetnim izgledom. Zaigranim okvirom isključen je i pravi ukras na svakom zidu - na njemu se širi čar prave vatre. Zahvaljujući isporučenom montažnom materijalu može se bez problema montirati na zid.Imajte na umu da ovaj uređaj nije prikladan za upotrebu kao primarni izvor grijanja.
Klarstein Alpbach, električni kamin, 1800 W, 2 stupnja grijanja, 65 cm, kameni izgled
Klarstein Alpbach, električni kamin, 1800 W, 2 stupnja grijanja, 65 cm, kameni izgled
212,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe