Bathmate – HydroXtreme 7

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Predstavljamo Bathmate – HydroXtreme 7 – najnovije izdanje jednog od najboljih i najpopularnijih sustava za povećanje penisa u Xtreme izdanju!

Čak 250% efikasni... Pročitaj cijeli opis

238,79 €
1-2 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Bathmate – HydroXtreme 7. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0139709A
Prijavi grešku

Predstavljamo Bathmate – HydroXtreme 7 – najnovije izdanje jednog od najboljih i najpopularnijih sustava za povećanje penisa u Xtreme izdanju!

Čak 250% efikasnija od zračnih pumpi i 35% snažnijim usisom od Bathmate Hydro modela, Xtreme linija je jedna od najefikasnijih penis pumpi na tržištu. Za razliku od svojih prethodnika, Xtreme liniji je dodana ručna pumpa koja omogućuje precizniju regulaciju pritiska, i intenzivnije rezultate. Kao i kod prethodnika, cilindar napunite toplom vodom i u nju umetnite penis te izbacite vodu pritiskom pumpe prema tijelu, a ručnom pumpom precizno dozirajte pritisak.

U pakiranju dobivate Bathmate – HydroXtreme 7 s mekanim omotačem za udobniju upotrebu i čvršći vakuum, ručnu pumpu s 40 cm dugom cijevi, spužvicu za čišćenje, luksuznu kutiju za pohranu s lokotom, Bathmate Shower Strap, fleksibilno ravnalo, pamučni Bathmate ručnik, Bathmate – Clean uzorak sredstva za čišćenje i uputstva za upotrebu.

Bathmate – HydroXtreme 7 namijenjen je muškarcima s postojećom duljinom penisa od 12 do 18 cm te promjerom do 5 cm.

Bathmate – HydroXtreme 7
Bathmate – HydroXtreme 7
238,79 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe