Private To Go – Original Vacuum Cup

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Užitak nadohvat ruke!

Original Vacuum Cup je odličan realistični masturbator renomiranog Privatea, dizajniran specifično za jednostavnije skladištenje i putovan... Pročitaj cijeli opis

15,79 €
1-2 dana
Cijena s dostavom
18,98 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Libido.hr ponudi
Ponuda trgovine Libido.hr za proizvod Private To Go – Original Vacuum Cup. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01397168
Prijavi grešku

Užitak nadohvat ruke!

Original Vacuum Cup je odličan realistični masturbator renomiranog Privatea, dizajniran specifično za jednostavnije skladištenje i putovanja, tako da je manji i lakši, uz diskretno vanjsko kućište.

Čvrsto vanjsko kućište omogućava vam udobno i ergonomski odlično pogođeno držanje, dok je u unutrašnjosti predivno mekan, podatan i elastičan umetak koji je na dodir poput pravog ljudskog tkiva.

Vanjska strana oblikovana je poput vagine, a kako umetak ima nešto šire stijenke od većine masturbatora sličnog cjenovnog ranga, iskustvo je mnogo realističnije.

Masturbator je napravljen od materijala koji ne sadrže ftalate ni ikakve druge štetne tvari i potpuno je siguran za tijelo. Nakon upotrebe operite ga vodom i nanesite antibakterijsko sredstvo za održavanje igračaka, a kada se umetak potpuno osuši, posipajte ga kukuruznim škrobom, odnosno praškom za održavanje realističnih materijala kako biste dugotrajno zadržali mekoću i podatnost.

Preporuča se korištenje s lubrikantom na bazi vode.

Duljina: 21 cm
Vanjski promjer (najširi dio): 7,5 cm

Materijal: PP, TPR

Materijal

TPR

Private To Go – Original Vacuum Cup
Private To Go – Original Vacuum Cup
15,79 €
u Libido.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe